Reichle & De-Massari neemt Amerikaanse fiber-optische specialist Realm over

De Zwitserse kabelspecialist Reichle & De-Massari (R&M) neemt het Amerikaanse Realm Communications Group over. Realm is een fiber-optische specialist met zijn hoofdbasis in Milpitas, Californië in de Verenigde Staten (VS).

reichle-de-massari-logo Realm, dat in 1987 is opgericht, levert bekabeling voor onder andere netwerkapparatuur voor grootzakelijke gebruikers en draadloze antennesystemen. Het portfolio van Realm vult het portfolio van R&M dan ook aan. Door de overname krijgt wil R&M nieuwe kansen creëren door voet te krijgen op de Amerikaanse markt voor bekabeling.

“De overname van Realm geeft R&M toegang tot de belangrijke bekabelingsmarkt ter wereld, en stelt ons in staat klanten op ieder continent te dienen met high-end netwerkoplossingen voor markten op het gebied van LAN-, gelijkstroom- en publieke netwerkoplossingen”, zegt Michel Riva, CEO van R&M. “We zijn verheugd over de nieuwe groeikansen die deze geografische uitbreiding met zich meebrengt. Realm voorziet ons niet alleen van aanvullende technologie, maar geeft ons ook toegang tot high end klanten in de sterk groeiende Noord-Amerikaanse datacentermarkt.”

Dossiers
Lees ook
Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)