Raritan vernieuwt DCIM-oplossing

raritan-dcim

Raritan vernieuwt haar Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossing. Raritan DCIM ondersteunt klanten die de overstap willen maken van spreadsheets en andere statische vormen van informatie die in gescheiden silo’s is opgeslagen naar een geïntegreerde DCIM-oplossing.

DCIM-oplossingen stellen datacenterbeheerders in staat de infrastructuur in een datacenter nauwlettend in de gaten te houden. Dergelijke oplossingen helpen beheerders efficiënter om te gaan met zowel energie als koeling en tegelijkertijd de uptime van het datacenter te garanderen.

Inzicht in kritieke apparatuur

De nieuwe versie van Raritan’s DCIM-oplossing biedt onder andere uitgebreider inzicht in de gezondheid van het datacenter. Kritieke apparatuur in het datacenter worden gemonitord, waaronder UPS’en, Remote Power Panels (RPP’s) en koelinstallaties. De oplossing helpt datacenterbeheerders incidenten op te sporen voordat deze tot problemen leiden. Rack Failover Analysis Reports helpen beheerders te voorkomen dat een probleem in de stroomvoorziening kan leiden tot downtime.

De oplossing is uitgerust met import wizard, auto-discovery features en een grote library met datacenterapparatuur. Deze features helpen klanten de oplossing te configureren voor gebruik in hun specifieke datacenter en verkorten de implementatietijd.

Lees ook
Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Digital Realty en investeringsmaatschappij Blackstone hebben een gezamenlijke onderneming aangekondigd die vier hyperscale datacentercampussen in drie metropolen verspreid over Europa en Noord-Amerika gaat opzetten. De ontwikkeling vertegenwoordigt een totale investering van ongeveer 7 miljard dollar en is gericht op het leveren van ongeveer 500 m1

Fransen kopen datacenterfirma Verne Global

Fransen kopen datacenterfirma Verne Global

Het Franse private equity bedrijf Ardian heeft de datacenteronderneming Verne Global overgenomen van Digital 9 Infrastructure (D9). Deze overname is een belangrijke stap in de evolutie van Verne Global, dat sinds 2021 in handen was van D9, nadat het voor 231 miljoen Britse pond was gekocht.

Ampere stelt datacenters voor stevige uitdagingen

Ampere stelt datacenters voor stevige uitdagingen

Datacenters die via de eigen IT-afdeling of van klanten servers binnen krijgen die gebruik maken van de nieuwste zogeheten datacenter-processoren, dienen zich voor te bereiden op mogelijke problemen.