Raritan vernieuwt DCIM-oplossing

raritan-dcim

Raritan vernieuwt haar Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossing. Raritan DCIM ondersteunt klanten die de overstap willen maken van spreadsheets en andere statische vormen van informatie die in gescheiden silo’s is opgeslagen naar een geïntegreerde DCIM-oplossing.

DCIM-oplossingen stellen datacenterbeheerders in staat de infrastructuur in een datacenter nauwlettend in de gaten te houden. Dergelijke oplossingen helpen beheerders efficiënter om te gaan met zowel energie als koeling en tegelijkertijd de uptime van het datacenter te garanderen.

Inzicht in kritieke apparatuur

De nieuwe versie van Raritan’s DCIM-oplossing biedt onder andere uitgebreider inzicht in de gezondheid van het datacenter. Kritieke apparatuur in het datacenter worden gemonitord, waaronder UPS’en, Remote Power Panels (RPP’s) en koelinstallaties. De oplossing helpt datacenterbeheerders incidenten op te sporen voordat deze tot problemen leiden. Rack Failover Analysis Reports helpen beheerders te voorkomen dat een probleem in de stroomvoorziening kan leiden tot downtime.

De oplossing is uitgerust met import wizard, auto-discovery features en een grote library met datacenterapparatuur. Deze features helpen klanten de oplossing te configureren voor gebruik in hun specifieke datacenter en verkorten de implementatietijd.

Lees ook
InfraRed Capital Partners lanceert onder de naam Nexspace nieuw Europees datacenterbedrijf

InfraRed Capital Partners lanceert onder de naam Nexspace nieuw Europees datacenterbedrijf

Investeringsfirma InfraRed Capital Partners heeft Nexspace geïntroduceerd. Dit nieuwe datacenterbedrijf is opgericht in samenwerking met niet nader genoemde lokale partners en richt zich op regionale steden en gemeenten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, ook wel bekend als de DACH-regio.

Nieuw onafhankelijk beveiligingskeurmerk voor panden met hoog risico als datacenters

Nieuw onafhankelijk beveiligingskeurmerk voor panden met hoog risico als datacenters

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft een nieuw keurmerk, BORG-A, ontwikkeld, gericht op de beveiliging van panden met een hoog risico. Ook datacenters vallen volgens het CCV in deze categorie. Dit certificatieschema is het resultaat van uitgebreide pilots en praktijkproeven bij beveiligingsbedrijven en is nu klaar voo1

Equinix lanceert ondersteuning voor Direct-naar-Chip vloeistofkoeling in meer dan 100 datacenters

Equinix lanceert ondersteuning voor Direct-naar-Chip vloeistofkoeling in meer dan 100 datacenters

Equinix heeft aangekondigd dat het uitgebreide ondersteuning voor vloeistofkoeling gaat implementeren in meer dan 100 van haar International Business Exchange (IBX) datacenters in meer dan 45 stedelijke gebieden wereldwijd.