Raritan vernieuwt DCIM-oplossing

raritan-dcim

Raritan vernieuwt haar Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossing. Raritan DCIM ondersteunt klanten die de overstap willen maken van spreadsheets en andere statische vormen van informatie die in gescheiden silo’s is opgeslagen naar een geïntegreerde DCIM-oplossing.

DCIM-oplossingen stellen datacenterbeheerders in staat de infrastructuur in een datacenter nauwlettend in de gaten te houden. Dergelijke oplossingen helpen beheerders efficiënter om te gaan met zowel energie als koeling en tegelijkertijd de uptime van het datacenter te garanderen.

Inzicht in kritieke apparatuur

De nieuwe versie van Raritan’s DCIM-oplossing biedt onder andere uitgebreider inzicht in de gezondheid van het datacenter. Kritieke apparatuur in het datacenter worden gemonitord, waaronder UPS’en, Remote Power Panels (RPP’s) en koelinstallaties. De oplossing helpt datacenterbeheerders incidenten op te sporen voordat deze tot problemen leiden. Rack Failover Analysis Reports helpen beheerders te voorkomen dat een probleem in de stroomvoorziening kan leiden tot downtime.

De oplossing is uitgerust met import wizard, auto-discovery features en een grote library met datacenterapparatuur. Deze features helpen klanten de oplossing te configureren voor gebruik in hun specifieke datacenter en verkorten de implementatietijd.

Lees ook
Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

De bouwsector staat aan de vooravond van een transformatie met de introductie van Construction Stored Carbon Credits door de Climate Cleanup Foundation. Deze innovatie, gericht op het verminderen van de CO2-uitstoot door het gebruik van biobased materialen zoals hout, hennep, en stro in de bouw, biedt een veelbelovende aanpak om de milieu-impact v1

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

In Heidelberg, Duitsland, is de bouw van een 3D-geprint gebouw, bestemd als datacenter, voltooid. DatacenterWorks schreef er al eerder over. De vastgoedontwikkelaar en -investeerder Kraus Group heeft de sleutels van de faciliteit, genaamd Wavehouse Campbell Heidelberg, overgedragen aan de lokale cloud- en datacenter provider Heidelberg iT Manageme1

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.