Raritan treedt officieel toe tot Legrand

De overname van Raritan door Legrand is goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten. Raritan maakt bekend dat het bedrijf officieel toetreedt tot Legrand.

Legrand maakte in juni bekend Raritan over te nemen. De KVM- en intelligent power-activiteiten worden hierbij geïntegreerd in Legrand. De Data Center Infrastructure Management (DCIM)-divisie van Raritan wordt afgesplitst en gaat zelfstandig verder onder de naam Sunbird Software. Raritan gaat via een alliantie de DCIM software van Sunbird verkopen.

Raritan en Legrand bleven onafhankelijk van elkaar opereren totdat de overname was goedgekeurd door mededingingsautoriteiten. Nu maakt Raritan bekend officieel toe te treden tot Legrand.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Vertiv neemt CoolTera over

Vertiv neemt CoolTera over

Vertiv heeft aangekondigd dat dochterondernemingen van het bedrijf een definitieve overeenkomst hebben gesloten om alle aandelen van CoolTera te verwerven. Dit is een leverancier van liquid cooling-oplossingen voor datacenters.

nLighten stapt in Nederlandse datacentermarkt via overname van Gyro Center

nLighten stapt in Nederlandse datacentermarkt via overname van Gyro Center

nLighten, een digitaal infrastructuurplatform, heeft een significante stap gezet in zijn Europese uitbreiding door de overname van Gyro Center, een datacenter in Amsterdam. Deze acquisitie past in nLighten's ambitie om een Europees edge datacenterplatform te ontwikkelen en te beheren. Dit platform, onderdeel van I Squared Capital, een wereldwijd o1

ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

Bij de kwartaalcijfers van Legrand staat de volgende overname genoemd: "Acquisition of ZPE Systems in datacenters".