<


R&M: Patch panel met 48 poorten voor koper- én/of glasvezelbekabeling voor datacenters

R_M_Patch panel met 48 poorten

R&M (Reichle & De-Massari AG), wereldwijd actieve ontwikkelaar en leverancier van bekabelingssystemen voor hoogwaardige netwerkinfrastructuren, breidt het assortiment van ‘high density’ distributieproducten voor glasvezelverbindingen in datacenters uit met een oplossing voor gecombineerd gebruik van glasvezel- en koperverbindingen.

Het nieuwe Netscale 48 patch panel heeft  48 poorten en neemt  één HE  in een 19" rack in beslag. Het meest opvallend is de dubbele functie. Naast glasvezel kan namelijk ook koperbekabeling worden aangesloten. Voorheen waren er in datacenters twee hoogte-eenheden nodig om de twee transmissiemedia in één rack samen te brengen. Met Netscale 48 kunnen glasvezel- en koperbekabeling in één hoogte-unit worden gecombineerd, wat de inzet in kleine ruimtes in datacenters en in de LAN-omgeving gemakkelijker maakt. Deze compacte mixed-media oplossing helpt waardevolle ruimte vrij te maken voor bekabeling, switches en servers.

Het mixed media platform Netscale 48 kan worden uitgerust met alle gangbare adapters zoals LC, SC, MPO, E-2000™ glasvezel-connectoren en zelfs de nieuwste types CS, SN, MDC uit de ‘Very Small Form Factor’ (VSFF) klasse. Cat. 6A ISO, Cat 6A EL en Cat. 8-kabels van R&M kunnen worden gebruikt voor koperverbindingen.

R&M levert Plug-en-Play pre-terminated bekabelingssystemen die gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en verwijderd. Daarnaast zijn er ook units waarmee glasvezelkabels direct op het platform kunnen worden gelast. Netscale 48 is zo ontworpen dat wijzigingen kunnen worden aangebracht zonder het netwerk te verstoren. Een andere nieuwe functie is de geïntegreerde patchkabelmanager. Deze bespaart extra hoogte-eenheden uit dankzij kabelgeleiders aan de voorzijde.

Netscale 48 ondersteunt ook Automated Infrastructure Management (AIM). De ‘hot-pluggable’ sensor-strips van het R&MinteliPhy AIM-systeem kunnen worden aangesloten of verwijderd terwijl het systeem in bedrijf is.

Maximale densiteit

De Netscale-reeks van R&M biedt de hoogste dichtheid aan glasvezelpoorten in 19"-kasten in de industrie. De productfamilie omvat de grotere platforms Netscale 72 en Netscale 120. Netscale 72 wordt gebruikt om de migratie naar nieuwe netwerkgeneraties te vereenvoudigen, bijvoorbeeld de overstap van een 10 Gigabit netwerk naar een 40 of 100 Gigabit netwerk. Verder wordt Netscale 72 gebruikt om spine-leaf netwerkarchitecturen te creëren in cloud datacenters. Met maximaal 120 poorten per hoogte-eenheid in een 19"-rack biedt Netscale 120 de hoogst mogelijke bekabelingdichtheid voor 10, 40 en 100 Gigabit Ethernet. Het is ook het eerste Ultra High Density-platform met geïntegreerde functies voor geautomatiseerd infrastructuurbeheer. Op deze manier helpt Netscale datacenters bij het beheren van snel toenemende aantallen poorten en kabels.

Meer informatie: https://www.rdm.com/netscale-48/

Meer over
Lees ook
Kohler brengt digitale BIM-transformatie naar de bouwsector

Kohler brengt digitale BIM-transformatie naar de bouwsector

Kohler Power Systems heeft zijn deelname aan het BIM Object-portaal uitgebreid. Het vermeldt meer dan 100 EMEA-producten, waaronder grote dieselgeneratoren voor hyperscale datacentertoepassingen.

Onderzoek door Vertiv definieert standaardmodellen voor de implementatie van edge computing-omgevingen

Onderzoek door Vertiv definieert standaardmodellen voor de implementatie van edge computing-omgevingen

Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, maakt vandaag de resultaten van onderzoek naar implementatiemodellen voor edge computing-omgevingen bekend.

Draka en Technische Unie openen logistieke jacht op haspels

Draka en Technische Unie openen logistieke jacht op haspels

De kans dat lege haspels retour komen, wordt een stuk groter. Vanaf eind 2021 gaan Draka en Technische Unie via een digitaal beheersysteem op basis van blockchain-technologie hun zendingen en ontvangsten van haspels onderling registreren. De pilot, een primeur voor de bouw- en installatiebranche, moet instrumenten opleveren om haspels effectiever en...