<


R&M: Patch panel met 48 poorten voor koper- én/of glasvezelbekabeling voor datacenters

R_M_Patch panel met 48 poorten

R&M (Reichle & De-Massari AG), wereldwijd actieve ontwikkelaar en leverancier van bekabelingssystemen voor hoogwaardige netwerkinfrastructuren, breidt het assortiment van ‘high density’ distributieproducten voor glasvezelverbindingen in datacenters uit met een oplossing voor gecombineerd gebruik van glasvezel- en koperverbindingen.

Het nieuwe Netscale 48 patch panel heeft  48 poorten en neemt  één HE  in een 19" rack in beslag. Het meest opvallend is de dubbele functie. Naast glasvezel kan namelijk ook koperbekabeling worden aangesloten. Voorheen waren er in datacenters twee hoogte-eenheden nodig om de twee transmissiemedia in één rack samen te brengen. Met Netscale 48 kunnen glasvezel- en koperbekabeling in één hoogte-unit worden gecombineerd, wat de inzet in kleine ruimtes in datacenters en in de LAN-omgeving gemakkelijker maakt. Deze compacte mixed-media oplossing helpt waardevolle ruimte vrij te maken voor bekabeling, switches en servers.

Het mixed media platform Netscale 48 kan worden uitgerust met alle gangbare adapters zoals LC, SC, MPO, E-2000™ glasvezel-connectoren en zelfs de nieuwste types CS, SN, MDC uit de ‘Very Small Form Factor’ (VSFF) klasse. Cat. 6A ISO, Cat 6A EL en Cat. 8-kabels van R&M kunnen worden gebruikt voor koperverbindingen.

R&M levert Plug-en-Play pre-terminated bekabelingssystemen die gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en verwijderd. Daarnaast zijn er ook units waarmee glasvezelkabels direct op het platform kunnen worden gelast. Netscale 48 is zo ontworpen dat wijzigingen kunnen worden aangebracht zonder het netwerk te verstoren. Een andere nieuwe functie is de geïntegreerde patchkabelmanager. Deze bespaart extra hoogte-eenheden uit dankzij kabelgeleiders aan de voorzijde.

Netscale 48 ondersteunt ook Automated Infrastructure Management (AIM). De ‘hot-pluggable’ sensor-strips van het R&MinteliPhy AIM-systeem kunnen worden aangesloten of verwijderd terwijl het systeem in bedrijf is.

Maximale densiteit

De Netscale-reeks van R&M biedt de hoogste dichtheid aan glasvezelpoorten in 19"-kasten in de industrie. De productfamilie omvat de grotere platforms Netscale 72 en Netscale 120. Netscale 72 wordt gebruikt om de migratie naar nieuwe netwerkgeneraties te vereenvoudigen, bijvoorbeeld de overstap van een 10 Gigabit netwerk naar een 40 of 100 Gigabit netwerk. Verder wordt Netscale 72 gebruikt om spine-leaf netwerkarchitecturen te creëren in cloud datacenters. Met maximaal 120 poorten per hoogte-eenheid in een 19"-rack biedt Netscale 120 de hoogst mogelijke bekabelingdichtheid voor 10, 40 en 100 Gigabit Ethernet. Het is ook het eerste Ultra High Density-platform met geïntegreerde functies voor geautomatiseerd infrastructuurbeheer. Op deze manier helpt Netscale datacenters bij het beheren van snel toenemende aantallen poorten en kabels.

Meer informatie: https://www.rdm.com/netscale-48/

Meer over
Lees ook
Meer Innovatie

Meer Innovatie

Er is steeds meer aandacht voor de milieuimpact van datacenters. De cijfers die daarbij gehanteerd worden, variëren sterk. Dat is natuurlijk ook niet verwonderlijk, want de belangen zijn groot en waar de een vooral kijkt naar het milieu-aspect, ziet de ander vooral een bedreiging voor een economisch sterk product.

Verbeterde veiligheid en flexibiliteit en meer vermogen met SMISSLINE TP

Verbeterde veiligheid en flexibiliteit en meer vermogen met SMISSLINE TP

Flexibel en schaalbaar – dat wil je als datacenter zijn. Want alleen dan kan groei snel en eenvoudig worden opgevangen. En als het afgelopen jaar ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat groei op de meest onverwachte momenten in een stroomversnelling kan raken. Groei en uitbreiding moeten echter ook veilig en beheersbaar zijn. Met SMISSLINE TP biedt...

Casestudy Brady:  Automatiseer de tracering van voorraden in datacenters

Casestudy Brady: Automatiseer de tracering van voorraden in datacenters

Brady kan zijn RFID-labels volledig personaliseren zodat ze aan de behoeften van elke klant kunnen voldoen. Het on-metal L-2588-25C UHF RFID-label, met een leesbereik van 3 meter, is geschikt voor het labelen van alle servers en items met vlakke oppervlakken. Het label is voorzien van een isolatielaag om interferentie tussen metalen oppervlakken en...