Quanza levert Molex-bekabelingsoplossingen met 25 jaar garantie

Quanza Engineering, specialist in hoog beschikbare IT-infrastructuren, heeft zich gekwalificeerd als partner van Molex Premise Networks. Met de hoogwaardige bekabelingsoplossingen van Molex levert Quanza een gegarandeerd en robuust fundament voor bedrijfskritische IT-infrastructuren. De prestaties van door Quanza geïnstalleerde en door Molex geteste bekabelingen worden 25 jaar gegarandeerd.

Getrainde Quanza-technici installeren de bekabeling volgens richtlijnen van Molex. Daarna testen zij elk circuit van begin tot eind met speciale meetapparatuur. Molex controleert of er aan alle eisen is voldaan en geeft vervolgens 25 jaar fabrieksgarantie op de prestaties van het systeem. Quanza´s samenwerking met Molex Premise Networks betekent dat Quanza een sterk aanbod heeft voor de onderste, essentiële laag van de OSI-stack: ”De strategie van Quanza is om voor elke laag in de IT-infrastructuur samen te werken met een partner die een A-status heeft”, zegt Frans ter Borg, directeur van Quanza. ”Met Molex legt Quanza wat betreft de fysieke laag van de OSI-stack een stevig fundament onder waardevolle, bedrijfskritische infrastructuren. Wij kunnen ook onze klanten in datacenters aansluiten met gegarandeerd hoogwaardige en betrouwbare bekabelingsoplossingen van Molex.”

Molex MIIM

Uniek aan Molex is het MIIM-monitoring systeem: een DCIM datacenter infrastructuur beheersysteem voor het beheer van de fysieke netwerklaag. Daarmee houden technisch beheerders met behulp van actieve patchpanelen op afstand, zicht op de complete kabelinfrastructuur, inclusief de daarop aangesloten apparatuur. Het systeem is uiterst betaalbaar en verdient zich gemiddeld binnen twee jaar terug. “Quanza Engineering is voor ons een belangrijke partner in het datacentersegment. Binnen dit segment verwachten wij de komende jaren een groei van ruim tien procent”, zegt Frank van Kessel, van Molex in de Benelux. “De technische kennis en vaardigheden van Quanza om IT-systemen te installeren en te testen, zijn uiterst waardevol voor de Molex-gebruikers.”

 
Meer over
Lees ook
Authentic Vision ontwikkelt systeem om ‘counterfeit’ bekabeling te voorkomen

Authentic Vision ontwikkelt systeem om ‘counterfeit’ bekabeling te voorkomen

Authentic Vision heeft een systeem ontwikkeld waarmee distributeurs en datacenters kunnen vaststellen over geleverde bekabeling daadwerkelijk afkomstig is van de fabrikant waarvan zij deze producten hebben gekocht. De technologie wordt inmiddels ook in de datacenterwereld toegepast.

Panduit ultra-resistente nylon kabelbinders breiden outdoor-mogelijkheden uit

Panduit ultra-resistente nylon kabelbinders breiden outdoor-mogelijkheden uit

Panduit heeft een serie kabelbinders geïntroduceerd die bestand is tegen ruwe gebruiksomgevingen en uv-straling. De nieuwe PLT-6120 kabelbinders zijn gemaakt van veerkrachtig polyamide 612 met een gegarandeerde levensduur van 20 jaar.

Netwerkontwerp voor Greenfield Data Centers

Netwerkontwerp voor Greenfield Data Centers

In de afgelopen jaren heeft de economische volatiliteit nauwelijks vertragende invloed invloed gehad op de toenemende vraag naar ondersteuning van de digitale infrastructuur. Waar tijdens de pandemie nog een vertraging in de bouw van nieuwe datacenters zichtbaar was, gaven 2021 en het begin van 2022 een beeld van een stevig toenemende behoefte aan1