Print complexe labels vanaf elke smartphone

M611-AM-BT-W_v02_lr

Stap mee in de evolutie van slimmere identificatie! Print complexe labels vanaf elke smartphone met de nieuwe BradyPrinter M611 draagbare printer en de 'Expreslabels'-app.

De nieuwe BradyPrinter M611 draagbare printer kondigt een nieuw hoofdstuk in de evolutie van identificatie aan. De meest complexe labels kunnen nu eenvoudig ter plaatse worden ontworpen met enkel een smartphone en de gratis 'Expreslabels'-app van Brady. Daarna kunnen de labels worden geprint op betrouwbare, industriële labelmaterialen met de BradyPrinter M611.

Ontwerp complexe labels ter plaatse met een smartphone

Met de 'Expreslabels'-app van Brady geïnstalleerd op hun smartphone kunnen gebruikers eenvoudig complexe labels met 1D- en 2D-codes en barcodes ontwerpen, serialiseren, een uitgebreide grafische bibliotheek gebruiken, tekst, een tijdstempel en zelfs gegevens uit de cloud toevoegen. De “Expreslabels”-app biedt de meest uitgebreide labelontwerpmogelijkheden voor smartphones op de markt en omvat ontwerpwizards om snel specifieke identificatielabels te maken.

Overal toegang

M611_app-man-lr-300x239 Met de 'Expreslabels'-app op een smartphone kunnen labelontwerpen naar de BradyPrinter M611 worden verzonden via wifi of bluetooth en direct worden geprint. Ze kunnen ook worden verzonden naar of ontvangen door computers op kantoor, zodat gebruikers niet telkens een volledig nieuw label moeten ontwerpen. Gebruik bestaande ontwerpen, bewerk en print deze om de afstand tussen het kantoor en uw locatie te overbruggen. Labels die zijn ontworpen met een app van het Brady Workstation-platform zijn compatibel met de 'Expreslabels'-app die wordt meegeleverd met de BradyPrinter M611.

Print betrouwbare labels

De nieuwe BradyPrinter M611 draagbare printer is compatibel met het uitgebreide assortiment betrouwbare, industriële labelmaterialen van Brady. Deze materialen zijn bestand tegen extreme temperaturen, vuur, chemicaliën, oplosmiddelen, brandstoffen, vocht en vuil, en zijn ontwikkeld om te blijven kleven en leesbaar te blijven in veeleisende omstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in professionele labeltypes waaronder wikkellabels voor draadmarkering, zelflaminerende labels, vlaglabels, tags en verschillende labels voor componenten zoals EPREP-labels met de kwaliteit van een naamplaatje.

Bekijk de video en zie de printer in actie!