PowerZook: Datacentermanagers krijgen het een stuk eenvoudiger

powerzook-on-pdu

 Jacarta heeft met PowerZook een onopvallende, robuuste en duurzame sensor op de markt gebracht dat de datacentermanager enorm gaat helpen bij de uitdaging om efficiënt en met minimale kosten 24 × 7 uptime te zijn.

Het installeren van intelligente PDU’s in legacy datacenters is een voor de hand liggende power monitoring optie, maar de potentieel belangrijke implementatiekosten, kan deze optie, samen met zeer dure verstoring van de business, zeer onpraktisch maken.

Bovendien willen sommige managers de controle en het monitoren van een PDU los van het PDU hebben om mogelijke points-of-failure minimaal te houden. PowerZook – door Com²Distri in de Benelux op de markt gebracht - biedt een unieke, alternatieve optie t.o.v. intelligente PDU's.

Het geeft Datacenter Managers een grotere keuze bij het bepalen van hun power monitoring en management strategie. Omdat PowerZook in live-omgevingen kan worden geïnstalleerd, kan de integratie in een SNMP-gebaseerd netwerk of power management systeem worden aangevuld met een minimum aan gedoe en minimale kosten.

Eenmaal geïnstalleerd, is het onderhoudsvrij en, in het onwaarschijnlijke geval dat ooit een omruil nodig is, zal er geen verstoring van het netwerk of de voeding van het rek zijn. PowerZook wordt geïnstalleerd op de 230V kabel dat dan wordt gemonitord en wordt geconfigureerd met behulp van een laptop of notebook-gedreven browser-interface.

Deze software helpt de installateur om de sensor op de kabel snel te kalibreren. Geavanceerde configuratie kan op dat moment of via het netwerk worden uitgevoerd.

Eenmaal geïnstalleerd, zal PowerZook energie verbruik gegevens beschikbaar maken naar netwerk management systemen via SNMP en de web-browser-interface.

De door PowerZook geleverde stroomverbruik informatie, kunnen worden vergeleken en geanalyseerd in de tijd, zodat rekpower zo efficiënt mogelijk kan worden beheerd.

 

Belangrijkste kenmerken van PowerZook:

 

Levert energieverbruik informatie via web-browser-interface en SNMP

 

Geen downtime voor installatie m.a.w. kan in een draaiende omgevingen worden geïnstalleerd

 

Vergemakkelijkt de identificatie van laag vermogen/voedingsstoring & bijna-overbelasting/overbelasting condities

 

Compatibel met SNMP-gebaseerde Network Management Software

 

Helpt bij de naleving van ISO50001 en ESOS

 

Webbrowser-interface voor configuratie en externe toegang

 

Geschikt voor het bewaken van 3-draads 230V voedingskabels tot 32A

 

PoE voor eenvoudige netwerkintegratie

 

Klein, licht, onopvallend

 

Onderhoudsvrij

 

Firmware beschikbaar voor de integratie in Cisco Energy Management Suite (PowerZook CEM)

 

Over Com²Distri

Sinds 1999 houdt Com²Distri zich bezig met het leveren van professionele oplossingen voor de IT. Bent u als reseller opzoek naar kwalitatief hoogstaande Print Spooling, ThinPrint Gateways, USB Device Servers, Dongle Servers en Printserver appliance oplossingen, dan is SEH de oplossing. U heeft de sales force, wij hebben de kennis. Wij zijn altijd op zoek naar goede resellers die geïnteresseerd en actief zijn.

Voor meer informatie ga naar de website www.com2distri.com, stuur een mail naar info@com2distri.com of bel naar 06-21976893

 

 

Lees ook
Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Datacenterworks bestaat tien jaar. Reden om de website onderhanden te nemen en stil te staan bij de vraag wat er in die periode zoal is veranderd. Daarvoor is gesproken met Dennis Snijder van NDIX.

Oproep tot registratie en controle van highend AI chips kan grote gevolgen hebben voor datacenters

Oproep tot registratie en controle van highend AI chips kan grote gevolgen hebben voor datacenters

In een recent rapport van de Universiteit van Cambridge wordt gepleit voor het reguleren van de uitlevering van highend AI-chips. Het gaat onder meer om een voorstel om deze chips te taggen en te registreren, wat implicaties kan hebben voor de werking en toegankelijkheid van datacenters wereldwijd. Het rapport, getiteld "Computing Power and the Go1

NorthC wil nieuw datacenter bouwen in Frankfurt

NorthC wil nieuw datacenter bouwen in Frankfurt

NorthC is van plan een nieuw datacenter te bouwen in Frankfurt. De aanbieder van colocatie datacenters breidt nu ook zijn managementteam uit. Naast strategie-uitbreiding, groeiversnelling en colocatiediensten wil het bedrijf in de toekomst ook hybride cloud- en connectiviteitsoplossingen kunnen aanbieden.