Piet Beltman country business manager Digital Realty

piet-beltman-country-business-manager-digital-realty

Digital Realty heeft per 1 december 2022 Piet Beltman aangesteld als Country Business Manager in Nederland. Beltman vormt in zijn nieuwe rol de schakel tussen commercie en techniek binnen het datacenterbedrijf.

Als Country Business Manager is Beltman verder verantwoordelijk dat de belangen van internationale klanten in Nederland worden behartigd. Digital Realty is de grootste aanbieder van cloud- en carrier-neutrale datacenters, colocatie- en interconnectieoplossingen. Beltman heeft meerdere jaren ervaring in de datacenterbranche. Eerder werkte hij bij CBRE als Site Manager en werkte hij bij Capgemini, waar de oppervlakte aan datacenters in zijn tijd groeide van 50 naar 2.500 m2. Enrico de Boer, Director Sales & Marketing bij Digital Realty: “Met Piet halen we een ervaren manager binnen die de schakel vormt tussen commercie aan de ene kant, en techniek aan de andere kant. Hij heeft decennialange ervaring in onze business en weet als geen ander wat mogelijk én wat wenselijk is voor onze grote, internationale klanten.”

Piet Beltman: “Veertig jaar geleden stapte ik de IT in. Ik was geïntrigeerd door de techniek en wat het mogelijk maakte. Die fascinatie is nooit verdwenen. Waar ik ook werkte de afgelopen jaren: ik hield me bezig met de mensen binnen de organisatie. Dat gaat hier niet anders zijn. Ik heb 25 jaar ervaring met datacenters en kan daarom zowel productie als sales, begrip voor elkaar bijbrengen.”

Lees ook
Nieuw onafhankelijk beveiligingskeurmerk voor panden met hoog risico als datacenters

Nieuw onafhankelijk beveiligingskeurmerk voor panden met hoog risico als datacenters

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft een nieuw keurmerk, BORG-A, ontwikkeld, gericht op de beveiliging van panden met een hoog risico. Ook datacenters vallen volgens het CCV in deze categorie. Dit certificatieschema is het resultaat van uitgebreide pilots en praktijkproeven bij beveiligingsbedrijven en is nu klaar voo1

Equinix lanceert ondersteuning voor Direct-naar-Chip vloeistofkoeling in meer dan 100 datacenters

Equinix lanceert ondersteuning voor Direct-naar-Chip vloeistofkoeling in meer dan 100 datacenters

Equinix heeft aangekondigd dat het uitgebreide ondersteuning voor vloeistofkoeling gaat implementeren in meer dan 100 van haar International Business Exchange (IBX) datacenters in meer dan 45 stedelijke gebieden wereldwijd.

Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Digital Realty en investeringsmaatschappij Blackstone hebben een gezamenlijke onderneming aangekondigd die vier hyperscale datacentercampussen in drie metropolen verspreid over Europa en Noord-Amerika gaat opzetten. De ontwikkeling vertegenwoordigt een totale investering van ongeveer 7 miljard dollar en is gericht op het leveren van ongeveer 500 m1