PDU leverancier CIS Global neemt Enlogic over

De Amerikaanse leverancier van onder andere PDU's CIS Global neemt de Amerikaanse branchegenoot Enlogic over. Enlogic levert intelligente PDU's gericht op datacenters.

De twee bedrijven werken al langer samen. CIS Global verkoop sinds een jaar de producten van Enlogic. Nu komt het bedrijf dus in zijn geheel in handen van CIS Global. Het Amerikaanse bedrijf heeft al laten weten de producten van Enlogic te blijven aanbieden op de markt.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Meer over
Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.

Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Viavi Solutions heeft aangekondigd Spirent Communications over te nemen als onderdeel van een deal ter waarde van 1,277 miljard dollar.