Panduit introduceert NEMA 12 Micro Data Center voor industriële netwerken

Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren en IoT-oplossingen, introduceert het industriële NEMA 12 Micro Data Center als uitbreiding van de MDC-productlijn. NEMA 12 is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van bedrijfskritische media in industriële netwerken en ruimtebesparing bij het gebruik van computing, opslag en switching op de fabrieksvloer.

In controlekamers en telecommunicatiekasten is vaak een gebrek aan ruimte voor de benodigde netwerkapparatuur. Dankzij de afsluitbare NEMA 12 MDC is alle apparatuur compacter en flexibeler inzetbaar en met kabelmanagement beter te beschermen tegen de industriële gebruiksomstandigheden.

Panduit_New_IndAuto_Cabinets-615x399

Tim Houghton, Industrial Product Manager bij Panduit zegt hierover, “In het nieuwe Panduit NEMA 12 MDC wordt de beschikbare ruimte optimaal benut, waardoor er plaats is voor netwerk- en opslagapparatuur, UPS’en, servers en koeling. Maar ook voor – en dit wordt vaak over het hoofd gezien - kabelbeheer, PDU’s, aarding en verbindingen en voorzieningen voor elektrostatische ontladingen (ESD).”

Lees meer over Panduit’s NEMA 12 MDC en de Industriële Micro Data Center productlijn op: www.panduit.com

Dossiers