<


Panduit introduceert in diepte verstelbaar open rack voor datacenters

Panduit_AdjustableRack400600

Het Panduit Adjustable Depth 4 Post Rack combineert de stabiliteit van een patchkast met de toegankelijkheid van een open rack om datacenterbeheerders meer flexibiliteit te geven bij het ontwerpen van netwerken. Voor upgrades in datacenters en computerruimten van bedrijven is vaak een dieper rack nodig.

Het direct leverbare Adjustable Depth 4 Post Rack van Panduit maakt dat op een eenvoudige wijze mogelijk. De diepte van Panduit’s open rack is in 39 standen instelbaar, vanaf 23 inch tot 42 inch, in stapjes van 0,5 inch.

Het rack is in enkele minuten te monteren en daarna zowel zelfdragend als op acht verschillende hoekpunten te aarden. Via openingen in de stijlen zijn ook eenvoudig accessoires te monteren, zoals horizontale PDU-beugels en verticale beugels voor de patchpanelen en afmontage. De bodemsteunen staan naar binnen gericht om het ruimtegebruik en risico op struikelen te verkleinen.

Lees ook
Meer Innovatie

Meer Innovatie

Er is steeds meer aandacht voor de milieuimpact van datacenters. De cijfers die daarbij gehanteerd worden, variëren sterk. Dat is natuurlijk ook niet verwonderlijk, want de belangen zijn groot en waar de een vooral kijkt naar het milieu-aspect, ziet de ander vooral een bedreiging voor een economisch sterk product.

Verbeterde veiligheid en flexibiliteit en meer vermogen met SMISSLINE TP

Verbeterde veiligheid en flexibiliteit en meer vermogen met SMISSLINE TP

Flexibel en schaalbaar – dat wil je als datacenter zijn. Want alleen dan kan groei snel en eenvoudig worden opgevangen. En als het afgelopen jaar ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat groei op de meest onverwachte momenten in een stroomversnelling kan raken. Groei en uitbreiding moeten echter ook veilig en beheersbaar zijn. Met SMISSLINE TP biedt...

R&M: Patch panel met 48 poorten voor koper- én/of glasvezelbekabeling voor datacenters

R&M: Patch panel met 48 poorten voor koper- én/of glasvezelbekabeling voor datacenters

R&M (Reichle & De-Massari AG), wereldwijd actieve ontwikkelaar en leverancier van bekabelingssystemen voor hoogwaardige netwerkinfrastructuren, breidt het assortiment van ‘high density’ distributieproducten voor glasvezelverbindingen in datacenters uit met een oplossing voor gecombineerd gebruik van glasvezel- en koperverbindingen.