Panduit introduceert horizontale kabelmanager voor hoge dichtheid netwerken

Panduit_640480-PR2HF2_R01_C03

Panduit introduceert de PatchRunner 2 serie horizontale kabelmanagers, in de maten 2HE, 3HE en 4HE en de kleuren zwart of wit. Deze serie is geoptimaliseerd voor het ondersteunen en beschermen van meer kabels in minder rackruimte en sluit tevens goed aan op de verticale PatchRunner 2 serie. Met de nieuwe generatie horizontale kabelmanagers anticipeert Panduit op de toenemende dichtheid van het aantal aansluitingen in de patchkasten van computerruimtes en datacenters.

Eenvoudige installatie en toegang tot kabels

De PatchRunner 2 kabelmanagers hebben een dubbel scharnierend deksel met magnetische sluiting dat naar boven of beneden te openen is voor een eenvoudige installatie en toegang tot alle kabels. Verder bevatten ze invoeropeningen met een grote buigradius en kabelhouders aan de uiteinden, om de capaciteit en dichtheid te vergroten. Aan de achterzijde vereenvoudigen grote openingen het installeren van patchkabels, rack-to-rack- bekabeling en front-to-back-bekabeling.

Over Panduit

Al sinds 1955 staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor van Panduit bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan. Met een gevestigde reputatie voor kwaliteit en technologisch leiderschap, in combinatie met een robuust partner-ecosysteem, ondersteunt, onderhoudt en versterkt Panduit bedrijfsgroei in een geconnecteerde wereld. Meer informatie is te vinden op: www.panduit.com.

Lees ook
Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Hyperscale- en edge-datacenters installeren of upgraden verbindingen naar 400G en 800G (2x400G), voor de overstap naar een server- en spine-leaf-architectuur. Daarbij zijn er verschillende MMF- en SMF-transceiveropties om uit te kiezen en kijkt men tevens naar multimode parallelle optica voor netwerkconnectiviteit op korte afstand.

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.