<


Panduit introduceert flexibel configureerbare datacenterkast FlexFusion

PanduitFlexFusion500-600

Panduit introduceert de FlexFusion™ datacenterkast, die te configureren is voor de veranderende behoeften in datacenters. Deze nieuwe generatie modulaire kasten vormen een breed toepasbaar platform voor elk type datacenter en servicebehoeften, in de huidige hyperschaalbare, edge en multitenant omgevingen. Dankzij een maximale belasting van 1.588 kilo en een 80% geperforeerde deur voor een betere luchtstroom, is de FlexFusion™ geschikt voor het optimaal laten presteren van elke configuratie van servers en netwerkapparatuur. De kast is uit te breiden met verschillende kabelbeheeropties die zonder gereedschap te installeren zijn.

 
“Wij hebben geluisterd naar de behoeften van klanten aan meer flexibiliteit in het datacenter en als oplossing daarvoor de FlexFusion™ datacenterkast geïntroduceerd”, zegt Matt Paciorek, Group Manager Converged Infrastructure Solutions van Panduit. “Op basis van uitgebreid klantenonderzoek ontdekten wij dat klanten een configureerbare kast willen die kan meegroeien naarmate het netwerk verandert. Datacenterkasten hebben een steeds grotere dichtheid en opslagcapaciteit, waaraan wij een aantal thermische verbeteringen en geïntegreerde intelligentie hebben toegevoegd. Als gevolg daarvan is de FlexFusion™ kast volledig op de eigen behoeften af te stemmen, via een eenvoudig te gebruiken configuratietool.”
 
Meer informatie is te lezen op: https://pages.panduit.com/FlexFusion_Dutch.html
Lees ook
ABN AMRO - Verduurzaming IT heeft duw in de rug nodig

ABN AMRO - Verduurzaming IT heeft duw in de rug nodig

Duurzame IT wordt nog lang niet door alle bedrijven omarmd. Slechts één op de drie IT-beslissers neemt duurzaamheid mee als criterium bij de inkoop van IT-producten en -diensten. Bijna een derde zegt dat de belangrijkste reden is dat ze andere prioriteiten hebben.

Vertiv lanceert volgende generatie UPS-systeem voor kritische toepassingen

Vertiv lanceert volgende generatie UPS-systeem voor kritische toepassingen

Vertiv introduceert de Vertiv™ Liebert® EXM2. Dit is een driefasige monolithische noodstroomvoorziening (UPS) die een dubbele conversie-efficiëntie biedt tot 97 procent. Dit neemt verder toe tot 98,8 procent met de dynamische online modus. Met een vermogen van 100 tot 250 kVA en de toch compacte en flexibele afmeting is de Liebert EXM2 geschikt voor...

Rittal presenteert nieuwe patchkast TX CableNet

Rittal presenteert nieuwe patchkast TX CableNet

Door de toenemende digitalisering komen IT-professionals onder een grotere tijdsdruk te staan, en managen ze steeds complexere systemen. Een snelle en professionele bekabeling van netwerken is hierbij van groot belang, en daarom introduceert Rittal zijn nieuwe TX CableNet.