<


Panduit introduceert FlexCore Optical Distribution Frame

2022-March-Flexcore-Application-018 FAV-500 /

 

Panduit introduceert het FlexCore Optical Distribution Frame (ODF). Dat is een veelzijdige oplossing voor kabelmanagement met toegang aan de voorzijde en meer bescherming voor kritieke verbindingen. Met een intuïtieve kabelroutering vereenvoudigt en verkort de FlexCore ODF tevens het toevoegen, verplaatsen en wijzigen van aansluitingen. Verder biedt deze nieuwe oplossing extra bescherming met sloten voor de standaard deuren en optionele sloten voor de behuizingen. Daarmee is een meerlaagse beveiliging te creëren wat belangrijk is als meerdere klanten toegang hebben tot zo’n distributiekast.

Modulaire configuratiemogelijkheden

De FlexCore ODF-oplossing kan tot 3.168 glasvezels per behuizing beheren, waardoor met drie modules meerdere configuraties te installeren zijn. Deze flexibiliteit biedt een grotere ontwerpvrijheid en schaalbaarheid voor het optimaliseren van de systeembeschikbaarheid en -dichtheid. In vergelijking met andere datacenterkasten is met een FlexCore ODF tot 50%* aan vloeroppervlakte te besparen. Voorzien van zijpanelen en deuren met sloten is een FlexCore ODF-oplossing volledig afgesloten en goed beveiligd.

“Nu de waarde van glasvezelverbindingen en de netwerkdichtheid toenemen, kunnen datacenterbeheerders die een grotere flexibiliteit, schaalbaarheid en security creëren, een belangrijk businessvoordeel realiseren”, zegt Stephen Morris, Panduit Senior Product Manager. "FlexCore onderscheidt zich met beter kabelmanagement, schaalbaarheid, bescherming van de glasvezels en andere beveiligingsfuncties."


Voordelen Panduit FlexCore Optical Distribution Frame

  • Intuïtieve kabelroutering voorkomt kostbare installatiefouten en verplaatsingen achteraf
  • Innovatief kabelmanagement en afsluitbare verticale deuren verkleinen de risico’s op storingen
  • Tot 3.168 glasvezels per behuizing, bij gebruik van standaard cassettes voor 24 glasvezels
  • Tot 50%* besparing aan benodigd vloeroppervlakte in datacenters
  • Vereenvoudigt en reduceert de tijd voor het toevoegen, verplaatsen en wijzigen van aansluitingen
  • Cassettes met verschillende breedtes optimaliseren de rackruimte voor verschillende toepassingen
  • Patchkabels van dezelfde lengte helpen de voorraadkosten te verlagen
  • Meerlaagse beveiliging met sloten beschikbaar voor zowel 4RU-frames als ODF-deuren

Meer informatie over het FlexCore Optical Distribution Frame is te lezen op: www.panduit.com/flexcore-odf.
*Uitgaande van 4 dubbele frames (2 dubbele frames in rugzijde opstelling), conform ontwerpvoorwaarden en een specifieke configuratie.

Lees ook
Impressie IT Infra & Telecom Infra 2022

Impressie IT Infra & Telecom Infra 2022

1931 congrescentrum 's-Hertogenbosch stond donderdag 1 december in het teken van IT Infra & Telecom Infra 2022. Dit jaar waren voor het eerste de twee events gecombineerd. Een goede stap, de twee hebben namelijk steeds meer met elkaar te maken. 5G en Edge zijn daar voorbeelden van, maar er zijn nog veel meer cases te noemen die duidelijk maken dat deze...

Panduit ultra-resistente nylon kabelbinders breiden outdoor-mogelijkheden uit

Panduit ultra-resistente nylon kabelbinders breiden outdoor-mogelijkheden uit

Panduit heeft een serie kabelbinders geïntroduceerd die bestand is tegen ruwe gebruiksomgevingen en uv-straling. De nieuwe PLT-6120 kabelbinders zijn gemaakt van veerkrachtig polyamide 612 met een gegarandeerde levensduur van 20 jaar.

Netwerkontwerp voor Greenfield Data Centers

Netwerkontwerp voor Greenfield Data Centers

In de afgelopen jaren heeft de economische volatiliteit nauwelijks vertragende invloed invloed gehad op de toenemende vraag naar ondersteuning van de digitale infrastructuur. Waar tijdens de pandemie nog een vertraging in de bouw van nieuwe datacenters zichtbaar was, gaven 2021 en het begin van 2022 een beeld van een stevig toenemende behoefte aan uitbreidingen.