Panduit introduceert eenvoudig monteerbare afgeschermde RJ45-plug

Panduit_TX6AShieldedFieldTermPlug

Panduit introduceert de TX6A Shielded Field Term Plug, als aanvulling op de al langer leverbare TX6A UTP-uitvoering. Met deze eenvoudig op projecten te monteren afgeschermde plug (mannelijke RJ45-connector) speelt het bedrijf in op het snelgroeiende gebruik van wifi-toegangspunten, beveiligingscamera’s en andere PoE-apparaten.

Besparen installatietijd

Dankzij een eenvoudige verbindingsmethode besparen de TX6A Shielded Field Term Plugs kostbare installatietijd. De nieuwe plug wordt namelijk direct bevestigd aan de horizontale kabel, om apparatuur zonder jack, patchkabel of aansluitdoos met het netwerk te verbinden. Verder verhoogt Panduit’s nieuwe RJ45-plug nog de betrouwbaarheid van netwerkverbindingen, voor zowel onafgeschermde als afgeschermde toepassingen. Beide types ondersteunen alle Category 6A, 6 en 5e specificaties.

Plenum-rated

Panduit’s TX6A Shielded Field Term Plug is ook ‘plenum-rated’, voor gebruik in kabelgoten, boven systeemplafonds en onder computervloeren. Ze zijn compacter dan andere connectoren en speciaal ontworpen voor het aansluiten van PoE-apparatuur in ruimtes waar de temperatuur kan oplopen en de luchtdoorstroming circuleert.