Panduit introduceert compacte veilige TrueEdge wandkast voor edge computing

Panduit-G-WME3BL--INDR-O-400-600

Panduit introduceert de PanZone® TrueEdge™ wandkast voor de behoefte aan flexibel configureerbare behuizingen voor edge-toepassingen. Het is een compacte oplossing met een hoge dichtheid voor het veilig installeren van switches en servers in beperkte ruimtes.

In de nieuwe wandkast kunnen bedrijven een snel groeiend aantal apparaten dichtbij de toepassingen installeren, om het ruimtegebruik en vertragingen in de data- en stroomtoevoer te voorkomen.

Modulair ontwerp

De TrueEdge™ wandkast is modulair ontworpen met een omkeerbare deur, om eenvoudig toegang te bieden tot alle geïnstalleerde apparatuur. Voor extra veiligheid is de kastdeur uit te breiden met een SmartZone hendel. Er is 9 HE ruimte voor 36” actieve apparatuur, met een totale statische belasting van 180 kg en 4.000W aan vermogen. De thermische capaciteit voorkomt uitval van apparatuur door langdurige warmteontwikkeling. 

Flexibel te configureren

Een belangrijk voordeel van Panduit’s compacte TrueEdge™ wandkast is dat deze dichter bij de eindgebruiker van edge-toepassingen te installeren is, waardoor vertragingen in de data- en stroomtoevoer te voorkomen zijn. De kast is in diverse maten leverbaar en flexibel te configureren voor de huidige en toekomstige behoeften in onder andere kleine kantoren, productieomgevingen, scholen en ziekenhuizen.  

Over Panduit
Al ruim 60 jaar staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor van Panduit bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan. Met een gevestigde reputatie voor kwaliteit en technologisch leiderschap, in combinatie met een robuust partner-ecosysteem, ondersteunt, onderhoudt en versterkt Panduit bedrijfsgroei in een geconnecteerde wereld. Meer informatie is te vinden op: www.panduit.com.

Lees ook
DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.