Open hardware, software en toekomst staat centraal op Open Compute Summit 2017

Open hardware. Open software. Open toekomst. Dit is het thema van de Open Compute Summit 2017, die op 8 en 9 maart in het Santa Clara Convention Center in Santa Clara, Californië wordt georganiseerd.

Deelnemers worden op het event niet alleen meegenomen in de wereld van OCP hardware, maar worden ook volledig bijgepraat over de software die hierop kan worden uitgerold. Het Open Compute Project (OCP) toont grote hardware-initiatieven die in het afgelopen jaar hebben bijgedragen aan de stichting. Daarnaast kijkt de organisatie vooruit naar de toekomst en zet zijn doelen voor 2017 en verder uiteen.

Open innovatie

“Het gaat niet alleen over het rack, maar over open innovatie ongeacht het soort rack en ongeacht of dit type rack het meest geschikt is voor greenfield of brownfield implementaties en integraties”, zegt Corey Bell, co-CEO van de Open Compute Project Foundation. “Onze OCP-Accepted en OCP-Inspired programma’s leiden tot nieuwe en innovatieve productlijnen die zijn gebaseerd op bijdragen uit het afgelopen jaar.”

Bell: “We zijn verheugd OEM’s, ODM’s en 3rd-party ISV’s te zien die hun software op OCP hardware willen valideren om een open toekomst mogelijk te maken die het gebruik van, samenwerking met en bijdragen aan de OCP community en het OCP ecosysteem blijft stimuleren.”

Meer informatie en registreren

Meer informatie over de Open Compute Summit en het programma van dit event zijn hier te vinden. U kunt zich hier registreren voor het event.