OCP maakt bekend dat SpaceDC de eerste OCP Ready ™ -faciliteit in Azië-Pacific is

logo SpaceDC

De Open Compute Project Foundation (OCP) heeft bekend gemaakt dat de in Singapore gevestigde datacenterprovider SpaceDC Pte Ltd de OCP Ready ™ -certificering heeft behaald voor hun nieuwe datacenter in Jakarta, Indonesië. Dit is het eerste datacenter in Azië dat deze OCP-certificering heeft ontvangen en toont het groeiende bewustzijn van het creëren van zeer efficiënte faciliteiten die zijn ontworpen voor de nieuwe golf van open-infrastructuurimplementaties.


De vestiging van SpaceDC in Jakarta voldoet aan de richtlijnen van het OCP Data Center Facility Project Team en dient als referentie voor datacenteroperators en huurders die de fundamentele facilitaire vereisten willen begrijpen om OCP-hardware in hun IT-ruimte te implementeren. Faciliteiten die voldoen aan de OCP Ready ™ -vereisten en zijn goedgekeurd door het OCP Data Center Facilities Project, ontvangen de certificering als een OCP Ready ™ -faciliteit.


Samen met de faciliteit heeft SpaceDC Pte Ltd de OCP Colo Solution Provider-status bereikt, een specifieke aanduiding voor partijen die deel uitmaken van het OCP-reseller-ecosysteem. Aanbieders van OCP Colo-oplossingen moeten over sterke technische, service- en ondersteuningsmogelijkheden beschikken om schaalbare implementaties van OCP-infrastructuur mogelijk te maken.


SpaceDC zet zich in om de milieu-impact van hun datacenters te verminderen en besteedt veel aandacht aan alle aspecten van het datacenterontwerp. Van locatieselectie tot modulaire constructie, de energie die ze gebruiken om de faciliteit van stroom te voorzien en het recyclen van afvalwarmte, dit zijn allemaal aspecten die SpaceDC helpen hun missie te bereiken.


https://www.spacedc.com/green-data-centers/

"We zijn verheugd om deel uit te maken van de OCP-community - dezelfde community die waar techreuzen als Google en Facebook deel van uitmaken. Als eerste OCP Colo Solution Provider in Azië bevestigt deze certificering zeker de missie van SpaceDC om een ​​efficiënt, betrouwbaar en schaalbaar datacenterplatform te zijn voor bedrijven die willen uitbreiden in de regio. Door OCP-gecertificeerd te zijn, hebben we ons onderscheiden als een merk waar onze klanten op kunnen vertrouwen voor datacenteroplossingen van wereldklasse, ”aldus Darren Hawkins, CEO van SpaceDC.


“SpaceDC erkent de capaciteit voor OCP-oplossingen om te blijven groeien en evolueren in Azië, wat resulteert in de behoefte aan meer faciliteiten en operators die de behoeften begrijpen van ondernemingen die op zoek zijn naar meer open hardware-ontwerpen. Ik wil SpaceDC feliciteren met het feit dat het de eerste OCP ReadyTM-faciliteit in Azië is geworden, wat een ongelooflijke prestatie is. ”, Aldus Steve Helvie, Vice President Channel Development van de Open Compute Project Foundation.


“Gedurende het hele proces om JAK2 te certificeren als OCP Ready ™, heeft hun team diepgaande technische kennis en begrip getoond van wat het betekent om een ​​geoptimaliseerde datacenterfaciliteit te creëren voor het hosten van OCP IT-apparatuur. Deze nieuwe colofaciliteit is een fantastische aanvulling op het groeiende portfolio van OCP Ready ™ -datacenters en zal de OCP-klanten van SpaceDC in staat stellen om ten volle te profiteren van de TCO-voordelen van het inzetten van OCP-technologie ”, aldus Mark Dansie, vooraanstaand lid van het OCP DC Facilities Project Team en leider van het OCP Ready ™ -programma


De OCP Ready ™ -faciliteit van SpaceDC staat nu vermeld op de OCP Marketplace