NLconnect verwelkomt vier nieuwe leden

NLconnect - logo

NDIX, Worldwide Supply, Quantis Electronics en GlasDraad hebben zich aangesloten bij NLconnect, de brancheorganisatie van de breedband-industrie. De vereniging groeit naar

ruim 65 leden.

NDIX B.V. is een open operator voor glasvezelnetwerken en verbindt bedrijven, instellingen, bedrijventerreinen en datacenters met elkaar. NDIX optimaliseert de businesscase van glasvezelinvesteringen, door een maximaal gebruik daarvan te bewerkstelligen. Worldwide Supply B.V. is een wereldwijde leverancier van nieuwe en pre-owned netwerkapparatuur en service oplossingen en diensten waarmee de (telecom)operator in staat wordt gesteld veel geld te besparen op de kosten van zijn netwerk. Quantis Electronics B.V. is importeur van onder meer HDTV en OTT set-top boxen van HUMAX, CI+ CAM TV modules en DAB+ & streaming audio radio’s en Hisense. Het bedrijf is specialist op gebied van digitale televisie. GlasDraad B.V. richt zich op de uitrol en aanleg van glasvezel in buitengebieden, met als doel bewoners en ondernemers toegang te geven tot het supersnelle, betrouwbare én betaalbare glasvezelnetwerk. Het bedrijf wordt daarbij gesteund door investeringsmaatschappij TINC en door de Maatschappij voor Breedband in Nederland, Mabin.

Mathieu Andriessen, directeur NLconnect: “De aanmeldingen van NDIX, Worldwide Supply, Quantis Electronics en GlasDraad laten zien dat de vereniging toegevoegde waarde biedt aan de breedband-keten. We bevorderen actief innovatie, onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling in de breedbandsector en behartigen de gedeelde belangen bij stakeholders. Samen kunnen  we de gezamenlijke uitdagingen rondom de aanleg en exploitatie van toekomstvaste breedbandinfrastructuur en -diensten effectiever aangaan omdat ons draagvlak groter wordt. We heten de nieuwe leden dan ook van harte welkom!”

Dossiers