Nieuwe lichtere kastoplossingen verbeteren de esthetiek en de zichtbaarheid

Siemon heeft aangekondigd dat de kastoplossingen en accessoires nu verkrijgbaar zijn in het wit en lichtgrijs, waardoor de zichtbaarheid beter is en de huidige datacenters en telecommunicatieruimten een moderne en nette look krijgen.

Naast de bestaande zwarte kast (RAL 9011), zijn de VersaPOD, V800, V600 en cabinets voor wandmontage van Siemon nu verkrijgbaar in het wit (RAL 9003) en lichtgrijs (RAL 7035). Kastaccessoires zijn ook verkrijgbaar in het wit en lichtgrijs om een ​​naadloze look van de kasten te garanderen, inclusief de VersaPOD zero U panelen, kabelmanagers, blindpanelen en de montagebeugels voor PDU’s. Verticale patchpanelen, frames voor kabelgoten, kabelmanagers en borstelbeschermingen die bij de V800- en V600-kasten worden gebruikt, zijn ook verkrijgbaar in het wit of grijs, evenals de gewone kastaccessoires, zoals plateaus, blindpanelen, chimneys, wielen en montagerails.

Siemon-615x411

Lichter gekleurde kasten worden een trend in datacenters vanwege hun nette, moderne look. Ze reflecteren ook tot 75 procent meer licht dan zwarte kasten voor een algehele verbeterde zichtbaarheid, waardoor kritieke netwerkverbindingen en apparatuur gemakkelijker te zien zijn bij minder licht. Met de verbeterde zichtbaarheid kan de verlichtingsenergie binnen deze netwerkruimten worden verlaagd voor potentiële besparingen op de operationele kosten. Lichter gekleurde kasten zijn ook minder gevoelig voor zichtbare krassen en ze passen goed in het omliggende decor.

"We zijn ontzettend blij dat we ons uitgebreide assortiment cabinets kunnen completeren met witte en lichtgrijze kleuropties", zegt Alberto Zucchinali, datacenteroplossingen en servicemanager voor Europa, Rusland en Afrika bij Siemon. "De uitbreiding ondersteunt niet alleen de populariteit van lichter gekleurde kasten in datacenters, maar onze lichter gekleurde cabinet voor wandmontage past perfect op muren van klaslokalen, winkelruimten of andere soortgelijke omgevingen."

De VersaPOD-kasten van Siemon maken gebruik van de verticale ruimte tussen kasten en aan het einde van de rij voor zero-U-patching, kabelmanagement en stroomverdeling, waardoor de stroompunten met 75 procent worden verminderd, wat resulteert in een besparing van 46%. De V800-kast is ideaal voor high-density datacenteromgevingen, terwijl de V600 een veelzijdige, kosteneffectieve kast voor het housen van servers is. Het cabinet voor wandmontage van Siemon, dat talrijke mogelijkheden biedt en kostbare vloerruimte bespaart, is ideaal als kleine telecommunicatieruimte of voor remote netwerkdistributie- en consolidatiepunten in open, niet-beveiligde ruimten alle kasten van Siemon zijn ook verkrijgbaar als vooraf geconfigureerde V Built-kasten met Siemon-componenten, inclusief connectiviteit, PDU's, kabelmanagement en accessoires om te voldoen aan specifieke toepassingen en configuraties.