Nieuwe generatie Panduit 10Gig UTP patchkabels

G-UTP6AX7WH--INDA-O-HIR-ENG

 

Panduit levert nieuwe generatie categorie 6A UTP patchkabels voor snelle netwerken. De 24 AWG patchkabel behoort tot de compactste in de markt en consolideert vier productfamilies van deze specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren. Dankzij een kleinere diameter is de nieuwe patchkabel van Panduit eenvoudiger te installeren in hoge dichtheid netwerken en kabelmanagementproducten.

De TX6A™ 10Gig UTP Patch Cords maken deel uit van Panduit’s TX6A™ 10Gig UTP Copper Cabling System en bieden grotere marges ten opzichte van de vereiste elektrische en alien crosstalk prestaties in de standaard. Alle onderdelen van het Panduit categorie 6A bekabelingssysteem zijn uitwisselbaar en terugwaarts compatibel en bieden ontwerpflexibiliteit om netwerkinvesteringen tot ver in de toekomst te kunnen terugverdienen.

Over Panduit

Al ruim 60 jaar staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor van Panduit bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan. Met een gevestigde reputatie voor kwaliteit en technologisch leiderschap, in combinatie met een robuust partner-ecosysteem, ondersteunt, onderhoudt en versterkt Panduit bedrijfsgroei in een geconnecteerde wereld. Meer informatie is te vinden op: www.panduit.com.

Meer over
Lees ook
Arrow Electronics tekent pan-Europese distributie overeenkomst met Rackmount.IT

Arrow Electronics tekent pan-Europese distributie overeenkomst met Rackmount.IT

Global technology provider Arrow Electronics heeft een pan-Europese distributieovereenkomst gesloten met Rackmount.IT.

Panduit vereenvoudigt en versnelt digitaal documenteren netwerkkabels

Panduit vereenvoudigt en versnelt digitaal documenteren netwerkkabels

Panduit breidt het RapidID-systeem uit om netwerkbekabeling nog sneller digitaal te kunnen documenteren. Met het RapidID Network Mapping System van Panduit kunnen bedrijven tot 50% aan tijd en kosten besparen bij het documenteren van patchkabels. Netwerktechnici en installateurs kunnen voortaan gebruikmaken van vooraf gelabelde patchkabels en de R1

Panduit introduceert FlexFusion XGL-netwerkkasten voor een efficiënt kabelbeheer en veilig netwerk

Panduit introduceert FlexFusion XGL-netwerkkasten voor een efficiënt kabelbeheer en veilig netwerk

Panduit heeft het aanbod van netwerkkasten uitgebreid met de introductie van de FlexFusion XGL-kasten. Deze nieuwe 19” kasten voor netwerk- en serverapparatuur bieden een maximale capaciteit voor het beheer van hoge kabeldichtheid in datacenters, bedrijfsnetwerken of colocatie-omgevingen.