Niet vergeten: donderdag 1 december IT Infra & Telecom Infra 2022

IT infra 2022

 

Programma uitgebreider en gevarieerder dan ooit

We zijn erg blij met het lezingenprogramma van 2022. Maar liefst vijftien toonaangevende sprekers maken hun opwachting, waaronder plenair sprekers Andrew van der Haar (Fiber Carrier Association) en Dirk Harryvan (Certios). Beide heren staan bekend staan om hun uitgesproken mening over de toekomst van de sector. Van der Haar zoomt in op het belang van glasvezel, terwijl Harryvan de (financiële) voordelen van verduurzaming toelicht.

Uitdagende paneldiscussie

Na de technisch inhoudelijke lezingen over een keur aan actuele onderwerpen, leidt techjournalist Robbert Hoeffnagel de paneldiscussie over de digitalisering van gemeenten. Het begrip tussen belanghebbende partijen is soms ver te zoeken wat leidt tot onbegrip en irritaties. Om hier verandering in te brengen, is meer inzicht nodig in elkaars belangen en standpunten. Vier vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de overheid schuiven aan om met elkaar én het publiek in discussie te gaan.

Eventapp

Tijdens het IT Infra & Telecom Infra event maken we gebruik van de FHI eventapp. Hier zie je in een oogopslag voor welke sessies je bent ingeschreven en in welke zaal de lezingen plaatsvinden. De app bevat allerlei slimmigheidjes. Zo is het mogelijk om de QR-code van exposanten en andere beursbezoekers te scannen vanaf hun badge. Je hoeft dus geen visitekaartjes meer uit te wisselen (tenzij je dat leuk vindt natuurlijk). Ook handig: de interactieve plattegrond en de chatfunctie.

https://fhi.nl/agenda/it-infra-telecom-infra-event-2022/

 

 

Lees ook
Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

De bouwsector staat aan de vooravond van een transformatie met de introductie van Construction Stored Carbon Credits door de Climate Cleanup Foundation. Deze innovatie, gericht op het verminderen van de CO2-uitstoot door het gebruik van biobased materialen zoals hout, hennep, en stro in de bouw, biedt een veelbelovende aanpak om de milieu-impact v1

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

In Heidelberg, Duitsland, is de bouw van een 3D-geprint gebouw, bestemd als datacenter, voltooid. DatacenterWorks schreef er al eerder over. De vastgoedontwikkelaar en -investeerder Kraus Group heeft de sleutels van de faciliteit, genaamd Wavehouse Campbell Heidelberg, overgedragen aan de lokale cloud- en datacenter provider Heidelberg iT Manageme1

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.