<


NextDC lanceert cloud gebaseerde DCIM platform

NextDC lanceert OneDC, een cloud gebaseerd Data Center Infrastructure Management (DCIM) platform. Het DCIM platform biedt beheerders inzicht in de infrastructuur en assets van hun datacenter. Ook is het mogelijk meerdere datacenters te consolideren om één overzicht te creëren van de infrastructuur van meerdere locaties.

nextdc Ieder apparaat in een datacenteromgeving kan volgens NextDC worden verbonden met OneDC. Het bedrijf wil met zijn cloud gebaseerde platform meerdere managementtools voor datacenterbeheerders vervangen. Beheerders kunnen hierdoor op één centrale plek zoveel mogelijk informatie vinden om hen te ondersteunen bij het beheer van een datacenter.

Doordat OneDC in de cloud wordt gehost is het DCIM platform vanaf iedere locatie toegankelijk voor datacenterbeheerders. Zij loggen simpelweg in op de oplossing en krijgen onderweg, thuis of op een andere locatie de infrastructuur in de gaten houden. Data die door OneDC wordt verzameld is in real-time beschikbaar.

Dossiers
Lees ook
Casestudy Brady:  Automatiseer de tracering van voorraden in datacenters

Casestudy Brady: Automatiseer de tracering van voorraden in datacenters

Brady kan zijn RFID-labels volledig personaliseren zodat ze aan de behoeften van elke klant kunnen voldoen. Het on-metal L-2588-25C UHF RFID-label, met een leesbereik van 3 meter, is geschikt voor het labelen van alle servers en items met vlakke oppervlakken. Het label is voorzien van een isolatielaag om interferentie tussen metalen oppervlakken en...

Panduit EMEA Digital Forum 2021 over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken

Panduit EMEA Digital Forum 2021 over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken

Panduit organiseert op woensdag 16 juni het virtuele forum ‘We Connect.’, over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken. Tijdens een virtuele reis langs innovatiecentra van het bedrijf worden alle deelnemers geïnformeerd over infrastructuurtrends en -oplossingen.

Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Het scheiden van IT en OT heeft goede redenen. Er zijn manieren om de twee te koppelen op een logische en veilige manier. Daarmee wordt aan alle eisen van veiligheid, data integriteit en compliance voldaan. OPTO 22 heeft de EPIC om dit mogelijk te maken.