Monitor eenvoudig temperaturen met zelfklevende labels

RFID Temperature label800400

Brady biedt nieuwe RFID-temperatuurlabels aan die draadloze temperatuurmeting en -monitoring mogelijk maken voor een uitgebreid assortiment aan toestellen, apparatuur, machines, rekken, kabels en constructies. De flexibele, slimme temperatuurdetectielabels kunnen op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht ter ondersteuning van een geïnformeerde, proactieve besluitvorming.

Monitor eenvoudig temperaturen

De nieuwe RFID-temperatuurlabels zijn een voordelige oplossing voor temperatuurmonitoring. Mogelijke toepassingen zijn milieumonitoring, materiaal- en apparatuurmonitoring, koelketenmonitoring, datacentermonitoring, het verzamelen van onderhouds- en veiligheidsgegevens en serremonitoring. De dunne, flexibele slimme RFID-labels vereisen geen energie of onderhoud. In het geval van een temperatuurmeting worden ze draadloos van energie voorzien door een UHF-compatibele RFID-lezer. Temperatuurmetingen kunnen worden geautomatiseerd en worden opgepikt door scanners op een ISO 18000-63/64- en ETSI-conforme frequentieband.

Geschikt voor vrijwel alle oppervlakken

Identificatiespecialist Brady heeft RFID-technologie voor temperatuurdetectie geïntegreerd in zijn uitgebreide assortiment industriële labelmaterialen. Deze labels blijven kleven en leesbaar bij blootstelling aan hoge en lage temperaturen, vuil, bij binnen- of buitengebruik, en zijn bestand tegen chemicaliën, reinigingsmiddelen, vet, olie en brandstoffen. Ze zijn beschikbaar met verschillende kleefstoffen om te blijven kleven op gladde, ruwe en gepoederde oppervlakken, en op vlakke en gebogen oppervlakken.

Complete oplossing

Brady kan een complete oplossing leveren voor temperatuurmeting en -monitoring op een groot aantal oppervlakken. De complete oplossing omvat blanco of voorbedrukte RFID-labels, een of meer professionele labelprinters, Brady Workstation-labelontwerpsoftware en een RFID-lezer. Voor elke component van de oplossing is hardware- en softwareondersteuning beschikbaar.


Ontdek hoe de oplossing werkt op de Brady-website of vraag meer informatie via
emea_request@bradycorp.com

Meer over
Lees ook
Nieuwe NEN 4010 beschikbaar

Nieuwe NEN 4010 beschikbaar

Op 13 oktober is de nieuwe NEN 4010:2020 ‘Elektrische installaties voor laagspanning - Eisen voor de algemene Nederlandse installatiepraktijk’ verschenen. Deze norm is gebaseerd op Nederlandse omstandigheden en de algemene Nederlandse installatiepraktijk. De norm staat ook bekend als de betere leesbare versie van NEN 1010

Het vergroenen van datacenters vraagt om meer dan een laag energieverbruik

Het vergroenen van datacenters vraagt om meer dan een laag energieverbruik

Nu discussies over energieverbruik en energie-efficiëntie de ontwikkelingen in de datacenterindustrie steeds meer domineren, legt Alberto Zucchinali van Siemon uit dat het vergroenen van het datacenter om meer vraagt dan enkel een laag energieverbruik.

Juniper Networks helpt NL-ix om enorme groei in internetverkeer op te vangen

Juniper Networks helpt NL-ix om enorme groei in internetverkeer op te vangen

Juniper Networks, leverancier van veilige, door AI aangestuurde netwerken, maakt vandaag bekend dat NL-ix, een van ‘s werelds vijf grootste internet exchanges, oplossingen van Juniper heeft ingezet om tegemoet te kunnen komen aan de groeiende vraag naar bandbreedte. Resillience, lage latency en voldoende capaciteit zijn belangrijk aandachtgebieden...