Molex neemt SDP Telecom over

SDP Telecom

Molex Incorporated, een toonaangevende wereldwijde interconnect en kabel assemblage fabrikant, heeft aangekondigd dat het SDP Telecom heeft overgenomen.  Het hoofdkantoor is gevestigd in Montreal, Canada, SDP ontwerpt en produceert RF / microwave oplossingen voor de draadloze communicatie-industrie.

"Samen zullen Molex en SDP het RF/Microwave productaanbod verbreden en toegevoegde waarde creëren voor klanten in de groeiende markt van draadloze infrastructuur, zei Tim Ruff, senior vice president, Molex. "Dit is een volgende stap op weg naar het bereiken van onze visie om geïntegreerde totaaloplossingen te bieden voor de markten die we bedienen."

Opgericht in 1995, brengt SDP een succesvolle industrie track record van innovatieve RF-componenten en subsystemen. Naast het hoofdkantoor in Montreal, Canada heeft SDP productiefaciliteiten in China. SDP zal worden beheerd door de RF/Microwave Business Unit, die deel uitmaakt van Molex's Global Integrated Products Division.

Gedreven door de wereldwijde toegename van het gebruik van slimme apparatuur en een explosie in de hoeveelheid gegevens die via draadloze infrastructuur verstuurd worden hebben carriers aanzienlijk geïnvesteerd in de verbetering van de infrastructuur om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. SDP-oplossingen worden gebruikt door top-tier aanbieders van draadloze apparatuur, en infrastructuren om de efficiëntie van signaaloverdracht via draadloze netwerken te verbeteren.

"De overname biedt een unieke waarde propositie voor producenten van draadloze apparatuur. Molex en SDP zien door de overname veel samenwerkingsmogelijkheden voor groei in meerdere segmenten van de draadloze markt, "voegt SDP Telecom oprichter en COO Shyam Gupta toe.

 
Meer over
Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.

Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Viavi Solutions heeft aangekondigd Spirent Communications over te nemen als onderdeel van een deal ter waarde van 1,277 miljard dollar.