Modulair bouwen van datacentra

Kohler_Ad_Campaign_v4-Modularity-Data-Centre-Works-280x210

Heeft u plannen om een edge, regionaal of hyperscale datacenter te bouwen? Of wilt u een bestaand datacenter opschalen? Dan weet u dat op schema blijven, zo min mogelijk vertraging oplopen en deadlines halen of zelfs verslaan het verschil kunnen betekenen tussen oplossingen of problemen, succes of falen en winst of verlies.

Essentieel voor het bouwen van de dynamische datacenters van de toekomst is een modulair en schaalbaar generatorconcept. Hiermee kunt u op de korte termijn de planning beter onder controle houden. Op de langere termijn kan een dergelijk concept resulteren in doorslaggevende voordelen als een kleinere CO2-voetafdruk en lagere kosten.

Bij Kohler bent u aan het goede adres voor betrouwbare generatoren voor de modulaire bouw van een nieuw datacenter of realisatie van een uitbreiding. Onze one-stop-shop aanpak combineert onze interne expertise op het gebied van onder meer CAD- en 3D-ontwerpen met in-house productie en constante productkwaliteit en technische prestaties. Bovendien heeft u in de vorm van een projectleider altijd één aanspreekpunt, zodat u tijdens het hele project gemakkelijk toegang heeft tot alle benodigde informatie en alle stappen kunnen worden verantwoord.

Kies Kohler generatoren voor uw veelzijdige, schaalbare en modulaire datacenteroplossing.

 

Meer weten? Download dan ons e-book over modulariteit en schaalbaarheid

Lees ook
Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1