<


Modulair bouwen van datacentra

Kohler_Ad_Campaign_v4-Modularity-Data-Centre-Works-280x210

Heeft u plannen om een edge, regionaal of hyperscale datacenter te bouwen? Of wilt u een bestaand datacenter opschalen? Dan weet u dat op schema blijven, zo min mogelijk vertraging oplopen en deadlines halen of zelfs verslaan het verschil kunnen betekenen tussen oplossingen of problemen, succes of falen en winst of verlies.

Essentieel voor het bouwen van de dynamische datacenters van de toekomst is een modulair en schaalbaar generatorconcept. Hiermee kunt u op de korte termijn de planning beter onder controle houden. Op de langere termijn kan een dergelijk concept resulteren in doorslaggevende voordelen als een kleinere CO2-voetafdruk en lagere kosten.

Bij Kohler bent u aan het goede adres voor betrouwbare generatoren voor de modulaire bouw van een nieuw datacenter of realisatie van een uitbreiding. Onze one-stop-shop aanpak combineert onze interne expertise op het gebied van onder meer CAD- en 3D-ontwerpen met in-house productie en constante productkwaliteit en technische prestaties. Bovendien heeft u in de vorm van een projectleider altijd één aanspreekpunt, zodat u tijdens het hele project gemakkelijk toegang heeft tot alle benodigde informatie en alle stappen kunnen worden verantwoord.

Kies Kohler generatoren voor uw veelzijdige, schaalbare en modulaire datacenteroplossing.

 

Meer weten? Download dan ons e-book over modulariteit en schaalbaarheid

Lees ook
NEN-EN 50600-1 en NEN-EN 50600 voor datacenters geüpdatet en gepubliceerd

NEN-EN 50600-1 en NEN-EN 50600 voor datacenters geüpdatet en gepubliceerd

Twee normen voor de constructie en beveiliging van datacenters zijn herzien en gepubliceerd. De normen geven richtlijnen voor de constructie en fysieke beveiliging van (gebouwen voor) datacenters. De richtlijnen zijn ingedeeld op basis van classificaties en criteria uit NEN-EN 50600-1 en onderdeel van de Europese normenserie NEN-EN 50600. De twee normen...

Colt zet in op een netto nul CO2-uitstoot tegen 2030

Colt zet in op een netto nul CO2-uitstoot tegen 2030

De Colt Group, die uit Colt Technology Services en Colt Data Centre Services (DCS) bestaat, maakt vandaag bekend de netto CO2-uitstoot van de wereldwijde activiteiten, tegen 2030 naar nul terug te willen brengen. Dit streven maakt deel uit van Colt’s ambitieuze plan om de transitie naar een uitstootvrije economie te versnellen door het (door)ontwikkelen...

Waar blijven de Digital Twins?

Waar blijven de Digital Twins?

Mist de datacenterindustrie de boot als het om Digital Twins gaat? Dat is wellicht een wat al te stellige uitspraak, maar duidelijk is wel dat we als branche zeker niet voorop lopen als het gaat om de adoptie van deze aanpak. En dat is toch opmerkelijk, want de voordelen van deze technologie zijn groot.