<


Leviton publiceert interactieve Data Center Handboek

Leviton700500

Elk datacenter - van kleine onderneming tot hyperscale in de cloud - heeft een unieke set netwerkprioriteiten. Maar alle datacenterbeheerders zijn op zoek naar bekabelingssystemen die meerdere generaties technische upgrades kunnen doorstaan met minimale verstoring.

Het nieuwe Data Center Network Interactive Handboek van Leviton zit boordevol waardevolle informatie en tips voor het implementeren, beheren en upgraden van uw datacenternetwerk.

Om de juiste keuzes te maken met betrekking tot type en soort connectiviteit in een datacenter hebben we voor de data center professional het Leviton Interactieve Data Center Handboek gelanceerd.

Het handboek geeft een uitgebreid overzicht van de fysieke Ethernet physical layer van het datacenter en biedt nuttige aanbevelingen; met betrekking tot typische kabelarchitecturen en -topologieën, glasvezelmodi en connectortypen, aanbevelingen voor installatie, afmontage keuzes en polariteit, en netwerkmigratiestrategieën voor 100, 200 en 400 Gb/s.

Download onze 60 pagina’s tellende  interactieve Data Center Handboek gratis via deze link Data Center Handboek

Lees ook
Submer en BIT slaan handen ineen voor duurzaam en efficiënt koelen van apparatuur

Submer en BIT slaan handen ineen voor duurzaam en efficiënt koelen van apparatuur

Submer, een toonaangevend en innovatief bedrijf gespecialiseerd in immersion cooling, gaat samenwerken met BIT, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in groene colocatie en managed hosting voor zakelijke internetgebruikers. Vanaf heden kan bij BIT een demonstratie aangevraagd worden van Submer’s bekroonde immersion cooling technologie in de vorm van...

Copaco en NorthC Datacenters maken samen aanbod voor hybride IT-infrastructuur compleet

Copaco en NorthC Datacenters maken samen aanbod voor hybride IT-infrastructuur compleet

Partners die hardware inkopen bij ICT-distributeur Copaco kunnen deze voortaan onderbrengen in één van de locaties van NorthC datacenters van hun voorkeur. De samenwerking tussen beide partijen maakt het hybride IT-infrastructuurportfolio van Copaco compleet.

De Save Energy Foundation is van start gegaan.

De Save Energy Foundation is van start gegaan.

Onlangs is de Save Energy Foundation van start gegaan. Deze Nederlandse stichting wil datacenters helpen om slimmer met energie om te gaan. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het meten en verder verbeteren van de Server Idle Coefficient (SIC) en de Data center Idle Coefficient (DcIC). De stichting doet dit via het accrediteren van partijen die op...