Legrand en UPS-specialist Borri Group bundelen krachten

Borri_UPSaver

Legrand en het Italiaanse Borri Group richten een joint venture op. De bedrijven zijn beide gespecialiseerd in UPS-systemen en bundelen hun krachten.

Legrand is sinds 2010 actief op de UPS-markt en heeft sindsdien acht overnames gedaan van of joint-ventures opgericht met UPS-bedrijven. Het bedrijf heeft een omzet van 5 miljard euro. Borri is gespecialiseerd in UPS-systemen voor industriële toepassingen en datacenters. Het Italiaanse bedrijf heeft ongeveer 200 medewerkers en een omzet van ongeveer 60 miljoen euro.

UPSsave

Borri vult het portfolio van Legrand aan met haar schaalbare UPSsave systeem. Dit systeem bestaat uit redundante modules, die gezamenlijk een UPS-unit vormen met een vermogen van maximaal 1,6 MW. Het is mogelijk acht UPSsave systemen parallel te schakelen, waardoor een systeem ontstaat met een vermogen van 12,8 MW.

Borri Group blijft als onafhankelijk partij actief op de markt en blijft haar producten leveren via haar bestaande kanalen. Daarnaast kan het bedrijf nu gebruik maken van het internationale bereik van Legrand Group, wat Borri in staat stelt grotere projecten uit te voeren. In de toekomst wil Legrand bij projecten de producten van Borri combineren met haar eigen oplossingen, zoals kabelmanagementoplossingen en power distribution units.

Dossiers
Lees ook
Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)