Klanten kunnen Nlyte 8 voortaan hosten in de Nlyte Hosting Service

datacenter2

Nlyte Software introduceert Nlyte Hosting Service (pdf). Dit is een dienst die gebruikers de mogelijkheid geeft de Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossing Nlyte 8 door Nlyte Software te laten hosten.

Met Nlyte Hosting Service wil Nlyte Software klanten meer flexibiliteit geven in de wijze waarop zij Nlyte 8 hosten. Klanten kunnen ervoor kiezen dit in eigen beheer doen, maar kunnen dit voortaan ook uitbesteden aan Nlyte. Klanten die hiervoor kiezen blijven voor 100% eigendom van hun data, maar hoeven niet langer te investeren in infrastructuur, onderhoud hiervan en connectiviteit. Daarnaast wordt Nlyte 8 indien deze bij de Nlyte Hosting Service is ondergebracht door Nlyte Software up-to-date gehouden.

Nlyte Enterprise On Demand

Het is al langer mogelijk Nlyte 8 af te nemen als Software-as-a-Service. Hiervoor heeft het bedrijf Nlyte Enterprise On Demand in het leven geroepen. “We blijven investeren in Nlyte Enterprise On Demand, en de Nlyte Hosting Service is een natuurlijke volgende stap in onze evolutie. Nlyte wil klanten volledige flexibiliteit geven in de wijze waarop zij betalen en waar zij hun oplossing draaien”, aldus Niraj Desai, vice president Professional Services bij Nlyte.

Nlyte Hosting Service biedt verschillende voordelen:

  • Lagere kosten doordat het platform zelf niet hoeft worden onderhouden.
  • Het is niet langer nodig te investeren in onderliggende hardware en software componenten.
  • De kosten van het platform zijn hierdoor voorspelbaar.
  • OPEX in plaats van CAPEX.
  • Geautomatiseerde updates.
  • Meer flexibiliteit.
Dossiers
Meer over
Lees ook
Datacenterworks Expertsessie Datacenter Monitoring

Datacenterworks Expertsessie Datacenter Monitoring

Donderdag 10 maart 2022 organiseert DatacenterWorks in samenwerking met de partners All IT Rooms, Delta Electronics, Perf-it en onderzoeksbureau Pb7 Research de eerste van zes geplande Expertsessies in 2022.

Panduit introduceert SmartZone Cloud DCIM-software

Panduit introduceert SmartZone Cloud DCIM-software

Panduit introduceert de SmartZone™ Cloud DCIM-software. Dat is een webapplicatie gebaseerd op het Microsoft Azure cloud-platform voor het monitoren van alle datacenterassets, waaronder patchkasten, stroomvoorzieningen en netwerkaansluitingen

DCIM cruciaal voor optimaliseren van datacenter

DCIM cruciaal voor optimaliseren van datacenter

Bij veel ondernemingen is het datacenter al lang het meest waardevolle bezit van de organisatie. De vraag naar computer- en opslagmiddelen neemt toe, maar dat geldt ook voor de kosten voor het energieverbruik van het datacenter. Daarmee is het voordeel van het optimaliseren van de infrastructuur van het datacenter evident - het is immers een belan1