KickStart Europe conferentie keert terug naar Amsterdam

KickStart-Europe

Cloud adoptie groeit, IoT-netwerken worden wereldwijd uitgerold en de Europese datacentermarkt blijft sterk groeien. Zomaar een paar inzichten die bezoekers afgelopen januari ontvingen tijdens de eerste editie van KickStart Europe. Rond de 300 topbestuurders uit 15 verschillende landen bezochten deze strategische conferentie gericht op Europese trends en investeringen in datacenters, glasvezelnetwerken en cloud. Wegens succes vindt de tweede editie van KickStart Europe wederom plaats in de Amsterdam RAI Convention Centre, op 14 en 15 januari 2019.

De partners van de afgelopen editie, NIBC, Unica Datacenters, Vertiv, CBRE, Caransa Groep, AC Niellsen Data Centers, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Agriport A7, steunen het aankomende event wederom. Een nieuwe partner dit jaar is de technologische marktleider ABB, die inzichten op het gebied van energie meebrengt naar het event in januari.

"Het was fantastisch om zoveel verschillende expertises op één event te spreken", zei Mitul Patel, Head of EMEA Data Center Research bij CBRE, over de afgelopen editie. In 2019 zal Patel wederom vooruitblikken op de toekomst van de datacentermarkt en zijn laatste inzichten, met aandacht voor opkomende Europese hotspots, met het publiek delen.

Stijn Grove, directeur van Digital Gateway to Europe en initiatiefnemer van KickStart Europe, is enthousiast dat de succesvolle top voor de tweede keer doorgang kan vinden. "De conferentie faciliteert een platform voor thought leaders uit de digitale infrastructuursector en het omringende ecosysteem, om kennis, inzichten en ideeën met elkaar te delen," vertelt Grove. "Deze Europese strategische top geeft het jaar een kickstart en is de perfecte ontmoetingsplek voor de industrie. Strategische partners zijn cruciaal voor de toekomst van de industrie, omdat samenwerking het beste antwoord is op de verwachte exponentiële groei in de vraag naar data. We zijn daarom erg blij dat we wederom toegewijde partners hebben gevonden die deze conferentie voor de tweede maal willen ondersteunen."

KickStart Europe 2019 vindt plaats op dinsdag 15 januari in RAI Amsterdam. Op 14 januari is er 's avonds een informele netwerkborrel. Tot en met 1 november is er een early bird-korting van 15% op de ticketprijs van €295. Entreekaarten zijn beschikbaar via www.kickstartconf.eu

Dossiers