iTRACS kent iTRACS CPIM integrator status toe aan CANS

iTRACS benoemt CANS, leveranciers van DCIM oplossingen, tot iTRACS Converged Physical Infrastructure Management (CPIM) integrator”. Het bedrijf gaat de CPIM-softwareproducten van iTRACS aanbieden aan haar klanten. Daarmee is CANS onderdeel van het wereldwijde PartnerPRO-netwerk van CommScope geworden.

“De onderscheidende CPIM-softwareproducten van iTRACS helpt het management bij het optimaliseren van de capaciteit, beschikbaarheid en efficiency van hun bedrijfskritieke fysieke infrastructuur in zowel datacenters als intelligente gebouwen”, aldus Paul van ’t Wout, CEO van CANS. “Hiermee worden lagere operationele onkosten, uitgestelde kapitaaluitgaven en een verhoogde bedrijfsoutput van hun IT-activa gerealiseerd.”

Criteria

Om de status iTRACS CPIM integrator te behalen, moest CANS voldoen aan een aantal criteria. Zo moest het bedrijf zijn expertise op het gebied van de diverse plannings- en testhulpmiddelen aantonen. Ook moest het bedrijf aantonen over 'vergevorderde vaardigheden' bezitten op het gebied van project- en procesmanagement. Hierbij werd uiteraard ook gekeken naar vaardigheden op het gebied van de iTRACS Customer Value Lifecycle methodologie. Dit is een methodologie voor het realiseren van een versnelde implementatie met verminderd risico.

“CANS heeft bewezen dat het de vereiste kwalificaties, de vakkundige professionele medewerkers en de juiste expertise heeft voor succesvolle DCIM-implementaties. Daarom zijn wij er trots op hen deze accreditatie te kunnen toekennen”, aldus Jan Honig, Sales Director BeNelux van de Enterprise divisie van CommScope.

CPIM-software

De CPIM-software van iTRACS geeft IT- en Facility-managers toegang tot gedetailleerde rapportages, analyses, voorspellende wat-als-modellering en andere DCIM-hulpmiddelen. Dit stelt gebruikers in staat infrastructuurbeslissingen kunnen worden genomen op basis van kennis in plaats van veronderstellingen. Functies variërend van capaciteitsplanning en veranderingsmanagement tot activa- en connectiviteitsmanagement helpen gebruikers hun fysieke datacenterinfrastructuur te optimaliseren.

Dossiers
Meer over
Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA, aanbieder van IT-technologie en –diensten, kondigt aan dat zijn Global Data Centers divisie een derde datacentercampus in Berlijn zal ontwikkelen.

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers gaat aan de slag als CEO van Penta Infra, zo kondigen Europese core en edge colocatie provider Penta Infra en hoofdinvesteerder Photon Capital vandaag aan. Sprengers is een zeer ervaren ICT-leider met een indrukwekkende internationale staat van dienst op het gebied van bedrijfs-, volume- en margegroei. Hij neemt de functie over van A1