<


iTRACS integreert imVision in Converged Physical Infrastructure Management 3.2

internet-kabels

iTRACS, onderdeel van CommScope, lanceert Converged Physical Infrastructure Management (CPIM) 3.2. Deze nieuwe versie van CPIM maakt snellere workflows mogelijk en bevat verbeterde integratietools. De imVision geautomatiseerde infrastructure beheeroplossing is geïntegreerd in CPIM 3.2, waardoor connectiviteitsbeheer verder kan worden geautomatiseerd.

Deze integratie biedt CPIM-gebruikers real-time inzicht in de fysieke kabelinfrastructuur die IT-bezittingen met het datacenter verbinden. Dit stelt beheerders onder andere in staat ongebruikte netwerkpoorten en poorten op patchpanelen op te sporen. CPIM voorkomt dus dat poorten worden vergeten en vergroot daarmee de efficiëntie van de kabelinfrastructuur.

Eén van de moeilijkste uitdagingen

"Het beheren van netwerkconnectiviteit is één van de moeilijkste uitdagingen in het datacenter", zegt George Brooks, senior vice president Enterprise Product en Market Management bij CommScope. "CPIM 3.2 combineert informatie uit twee datacentertools binnen de CommScope-portfolio: CPIM en imVision. Samen bieden deze oplossingen DCIM-klanten een nieuw niveau van automatiseren en een holistisch inzicht in de wijze waarop zij fysieke infrastructuur kunnen bekijken, beheren en optimaliseren als een strategische asset van het bedrijf".

Daarnaast heeft CommScope ook een aantal andere verbeteringen ingevoerd. Zo is de integratie van DCIM-oplossingen verbeterd. Beheerders kunnen dataconflicten die ontstaan op het moment dat meerdere bedrijfssystemen worden gecombineerd snel oplossen. Daarnaast is het mogelijk de oplossing voor gebouwautomatisering Automated Logic WebCTRL te integreren in CPIM. Door deze integratie krijgen CPIM-gebruikers meer informatie over stroomvoorziening van het datacenter en de impact op het milieu.

Dossiers
Lees ook
Onze digitale economie floreert dankzij glasvezel en cloud

Onze digitale economie floreert dankzij glasvezel en cloud

Begin dit jaar stond Nederland door de verspreiding van het coronavirus even op zijn kop. Als gevolg van de intelligente lockdown moesten we noodgedwongen thuiswerken. We gingen massaal videovergaderen en maakten gebruik van online planningtools om vast te stellen wie wat moest doen

NorthC en Megaport kondigen samenwerking aan op het gebied van flexibele cloud connectiviteit

NorthC en Megaport kondigen samenwerking aan op het gebied van flexibele cloud connectiviteit

NorthC Datacenters, de grootste regionale datacenterprovider van Nederland, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Megaport, een vooraanstaand wereldwijd Netwerk-as-a-Service (NaaS) provider.

Signet Quickscan Connectivity: kosten besparen én bomen planten

Signet Quickscan Connectivity: kosten besparen én bomen planten

Internetserviceprovider Signet koppelt connectiviteitsbesparingen aan duurzaamheid met de ‘Quickscan Connectivity’. Deze scan maakt binnen twee werkdagen besparingen op de netwerkinfrastructuur inzichtelijk. Voor elke 100 euro aan besparing, plant Signet 10 bomen, om zo gezamenlijk de CO₂-uitstoot te compenseren en te bouwen aan een groenere planeet.