iTRACS integreert imVision in Converged Physical Infrastructure Management 3.2

internet-kabels

iTRACS, onderdeel van CommScope, lanceert Converged Physical Infrastructure Management (CPIM) 3.2. Deze nieuwe versie van CPIM maakt snellere workflows mogelijk en bevat verbeterde integratietools. De imVision geautomatiseerde infrastructure beheeroplossing is geïntegreerd in CPIM 3.2, waardoor connectiviteitsbeheer verder kan worden geautomatiseerd.

Deze integratie biedt CPIM-gebruikers real-time inzicht in de fysieke kabelinfrastructuur die IT-bezittingen met het datacenter verbinden. Dit stelt beheerders onder andere in staat ongebruikte netwerkpoorten en poorten op patchpanelen op te sporen. CPIM voorkomt dus dat poorten worden vergeten en vergroot daarmee de efficiëntie van de kabelinfrastructuur.

Eén van de moeilijkste uitdagingen

"Het beheren van netwerkconnectiviteit is één van de moeilijkste uitdagingen in het datacenter", zegt George Brooks, senior vice president Enterprise Product en Market Management bij CommScope. "CPIM 3.2 combineert informatie uit twee datacentertools binnen de CommScope-portfolio: CPIM en imVision. Samen bieden deze oplossingen DCIM-klanten een nieuw niveau van automatiseren en een holistisch inzicht in de wijze waarop zij fysieke infrastructuur kunnen bekijken, beheren en optimaliseren als een strategische asset van het bedrijf".

Daarnaast heeft CommScope ook een aantal andere verbeteringen ingevoerd. Zo is de integratie van DCIM-oplossingen verbeterd. Beheerders kunnen dataconflicten die ontstaan op het moment dat meerdere bedrijfssystemen worden gecombineerd snel oplossen. Daarnaast is het mogelijk de oplossing voor gebouwautomatisering Automated Logic WebCTRL te integreren in CPIM. Door deze integratie krijgen CPIM-gebruikers meer informatie over stroomvoorziening van het datacenter en de impact op het milieu.

Dossiers
Lees ook
Eurofiber neemt Brightfiber over

Eurofiber neemt Brightfiber over

Eurofiber neemt de Nederlandse glasvezelleverancier Brightfiber over. Met de overname versterkt Eurofiber zijn positie in de markt voor glasvezelverbindingen op bedrijvenparken. Brightfiber ontwikkelt, bouwt en beheert glasvezelnetwerken op bedrijvenparken in Nederland.

DCspine netwerk PoP nu beschikbaar in flagship datacenter Greenhouse Datacenters

DCspine netwerk PoP nu beschikbaar in flagship datacenter Greenhouse Datacenters

Greenhouse Datacenters, een Nederlandse datacenter ontwikkelaar/operator uit het Westland, heeft de samenwerking met DCspine uitgebreid en maakt bekend dat DCspine’s netwerk Point-of-Presence (PoP) nu tevens beschikbaar is in het flagship datacenter van Greenhouse Datacenters in Naaldwijk.

Leaseweb Global introduceert met Leaseweb Cloud Connect een flexibele en kostenefficiënte agile oplossing voor een hybride cloudinfrastructuur

Leaseweb Global introduceert met Leaseweb Cloud Connect een flexibele en kostenefficiënte agile oplossing voor een hybride cloudinfrastructuur

Leaseweb Cloud Connect is ontworpen voor bedrijven met wisselende vereisten en budgetten, die hun workloads flexibel willen kunnen verplaatsen tussen hyperscalers en de infrastructuur van Leaseweb. Klanten kunnen verschillende verbindingssnelheden kiezen (tussen 100 Mbps en 10 Gbps), afhankelijk van het project en het budget.