<


iTRACS integreert imVision in Converged Physical Infrastructure Management 3.2

internet-kabels

iTRACS, onderdeel van CommScope, lanceert Converged Physical Infrastructure Management (CPIM) 3.2. Deze nieuwe versie van CPIM maakt snellere workflows mogelijk en bevat verbeterde integratietools. De imVision geautomatiseerde infrastructure beheeroplossing is geïntegreerd in CPIM 3.2, waardoor connectiviteitsbeheer verder kan worden geautomatiseerd.

Deze integratie biedt CPIM-gebruikers real-time inzicht in de fysieke kabelinfrastructuur die IT-bezittingen met het datacenter verbinden. Dit stelt beheerders onder andere in staat ongebruikte netwerkpoorten en poorten op patchpanelen op te sporen. CPIM voorkomt dus dat poorten worden vergeten en vergroot daarmee de efficiëntie van de kabelinfrastructuur.

Eén van de moeilijkste uitdagingen

"Het beheren van netwerkconnectiviteit is één van de moeilijkste uitdagingen in het datacenter", zegt George Brooks, senior vice president Enterprise Product en Market Management bij CommScope. "CPIM 3.2 combineert informatie uit twee datacentertools binnen de CommScope-portfolio: CPIM en imVision. Samen bieden deze oplossingen DCIM-klanten een nieuw niveau van automatiseren en een holistisch inzicht in de wijze waarop zij fysieke infrastructuur kunnen bekijken, beheren en optimaliseren als een strategische asset van het bedrijf".

Daarnaast heeft CommScope ook een aantal andere verbeteringen ingevoerd. Zo is de integratie van DCIM-oplossingen verbeterd. Beheerders kunnen dataconflicten die ontstaan op het moment dat meerdere bedrijfssystemen worden gecombineerd snel oplossen. Daarnaast is het mogelijk de oplossing voor gebouwautomatisering Automated Logic WebCTRL te integreren in CPIM. Door deze integratie krijgen CPIM-gebruikers meer informatie over stroomvoorziening van het datacenter en de impact op het milieu.

Dossiers
Lees ook
FCA: Grenzen en effecten regulering  kunnen desastreus zijn voor glasvezelsector en datacenters

FCA: Grenzen en effecten regulering kunnen desastreus zijn voor glasvezelsector en datacenters

Samenwerken is beter dan monopolistisch gedrag. De Fiber Carrier Association (FCA), brancheorganisatie voor de glasvezelsector, brengt dit al lange tijd bij meerdere instanties in kaart. Maar uit een onlangs gepubliceerd artikel (woensdag 6 april) in het NRC, blijkt dat het toch lastig is om een goede balans te vinden tussen marktwerking en regulering.

Colt biedt connectiviteit voor nieuwe derivatenbeurs Cboe Europe Derivatives

Colt biedt connectiviteit voor nieuwe derivatenbeurs Cboe Europe Derivatives

Colt Technology Services, aanbieder van flexibele, high-bandwidth connectiviteitsoplossingen, zal vanaf de lancering de connectiviteit verzorgen voor de Cboe Europe Derivatives (CEDX), via zijn financiële extranet Colt PrizmNet. De lancering van deze nieuwe pan-Europese derivatenbeurs staat gepland voor 6 september 2021.

De ITchannelPRO datacentergesprekken: Interconnect

De ITchannelPRO datacentergesprekken: Interconnect

Dit voorjaar startte ITchannelPRO met een serie interviews en gesprekken met directies van datacenters, toeleveranciers en deskundigen. De serie begon met een bezoek aan Interconnect Services B.V. in ‘s-Hertogenbosch.