ITchannelPRO per direct onderdeel van LuteijnMedia

Eric Luteijn - LuteijnMedia 20210330

ITchannelPRO is met ingang van 25 maart 2021 volledig onderdeel van LuteijnMedia BV na de faillissementen van uitgeverij Districomm BV en Magenta Communicatie. De activiteiten van deze website en de gedrukte uitgaven voor het ICT-kanaal gaan in ongewijzigde vorm verder. Districomm is op 9 maart 2021 failliet verklaard door de rechtbank van Zutphen. 

ITchannelPRO was onderdeel van de uitgeverij Districomm en was een snel groeiend online platform voor resellers, distributeurs, leveranciers en dienstverleners in de ICT- en telecomsector. Met de huidige doorstart bij LuteijnMedia verandert er weinig voor klanten en relaties. Een groot deel van het team blijft meewerken.

Faillissement Districomm

Het faillissement van Districomm was een complete verrassing voor Eric Luteijn en zijn team. “De snelheid van de ontwikkelingen heeft ons overvallen en daardoor is het enige weken stil geweest”, aldus Luteijn. “Klanten en relaties konden niet worden geïnformeerd over de status, omdat er nog veel onduidelijk was. Met de steun van de curator is gelukkig een snelle doorstart gerealiseerd.”

DatacenterWorks, CloudWorks en Infosecurity Magazine

Niet alleen ITchannelPRO is nu voor de volle 100 procent onderdeel van LuteijnMedia. Ook de print en online publicaties DatacenterWorks, CloudWorks en Infosecurity Magazine waren onderdeel van Districomm en zijn overgenomen. Deze drie titels zullen volgens planning periodiek ook als print editie worden uitgegeven, zoals voorheen gebruikelijk was. Jos Raaphorst blijft ook als media adviseur betrokken bij deze projecten.

Meer over
Lees ook
Nederlandse investeerder in kritieke infrastructuren overgenomen

Nederlandse investeerder in kritieke infrastructuren overgenomen

DIF, een Nederlandse investeerder in kritieke infrastructuren als telecommunicatie maar bijvoorbeeld ook fabrikanten van batterijen, is overgenomen door CVC Capital Partners.

Energiebedrijf Energy21 verstevigt positie met overnames van twee softwareleveranciers

Energiebedrijf Energy21 verstevigt positie met overnames van twee softwareleveranciers

Energy21, een speler op de Europese energiemarkt, heeft haar marktpositie aanzienlijk versterkt door de strategische overnames van twee softwareleveranciers, Ecedo en Jules. Met deze acquisities zet Energy21 een stap in het uitbreiden van haar dienstenaanbod en verstevigt ze haar rol als technologiepartner voor Europese energiebedrijven en energie1

Relined Fiber Network neemt NDIX over

Relined Fiber Network neemt NDIX over

Relined Fiber Network, de leverancier van glasvezelverbindingen in Noordwest-Europa, neemt NDIX over. De overname geeft Relined en NDIX een stevige basis voor verdere groei van connectiviteitsdiensten binnen de zakelijk markt.