IT Infra-event vernieuwd

cloud-computing-3385323

impact 5G en duurzame energie op datacenters en computerruimtes

De opkomst van 5G, het toepassen van duurzame energie in datacenters, de komst van steeds meer elektrische auto’s en een immer groeiende databehoefte bij internetondernemers en -gebruikers zorgen voor nieuwe uitdagingen in de datacentermarkt. Op dinsdag 12 november 2019 vindt het vernieuwde IT Infra event plaats in De Kromhouthal in Amsterdam, tevens een nieuwe locatie. Het IT Infra event is binnen de branche Industriële Elektronica het kennisplatform voor het bouwen, inrichten en onderhouden van computerruimtes en/of datacenters.

Wat kunt u verwachten? Het programma is nog niet helemaal rond maar we kunnen al melden dat er vier plenaire lezingen zijn gepland. De dag start met een voordracht van Cas König van Groningen Seaports over duurzame energie in datacenters. Direct daarna volgt de presentatie van Leo Kusters van AutomotiveNL. Hij gaat in op elektrisch vervoer en de impact hiervan op data. De derde plenaire presentatie gaat over 5G en wordt gegeven door René Vroom van Agentschap Telecom.

Drie tracks

De programmacommissie en de betrokken ­exposanten hebben actuele technologische ontwikkelingen vertaald in een divers en uitgebalanceerd lezingenprogramma. De presentaties zijn verdeeld over drie tracks: ‘toekomst’, ‘5G en mobility’, en tenslotte ‘continuïteit, ­koeling en energie’. Bovendien biedt de ­aanwezige netwerkkennis u de mogelijkheid uw horizon verder te verbreden en nieuwe contacten te leggen of juist aan te halen. Noteer 12 november in uw agenda. Het programma is te vinden op https://fhi.nl/itinfra/.

U kunt zich hier tevens gratis aanmelden om het IT Infra event te bezoeken.

Jacqueline Lycklema, FHI