Investeringsmaatschappij Antip IP koopt Eurofiber

Eurofiber maakt bekend dat de investeringsmaatschappij Antin Infrastructure Parters (Antin IP) alle aandelen heeft overgenomen van de voormalig aandeelhouders Doughty Hanson en Reggeborgh. Antip IP betaalt in totaal 875 miljoen euro voor de aandelen.

Eurofiber, leverancier van digitale infrastructuur, blijft als zelfstandige organisatie actief. De bedrijfsvoering van de organisatie wordt onder het huidige management voortgezet. Naar verwachting wordt de overname eind mei afgerond.

Antip IP specialiseert zich als investeringsmaatschappij in investeringen in infrastructuur. Eurofiber is het eerste bedrijf dat is gespecialiseerd op glasvezelnetwerken waar Antip IP in investeert.

Lees ook
QTS neemt Zentrys over

QTS neemt Zentrys over

Zentrys, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in datacenterbeheer en -operaties, is overgenomen door QTS Data Centers, een leverancier van datacenteroplossingen voor zowel enterprise, hyperscale en overheidsdatacenters. Deze overname, afgerond op 31 oktober 2023, markeert een belangrijke stap in de uitbreiding van QTS in de Europese markt.

Schneider Electric rondt overname van EcoAct af

Schneider Electric rondt overname van EcoAct af

Schneider Electric, wereldwijde leider in de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, kondigt de afronding van de overname van EcoAct SAS (“EcoAct”) aan. EcoAct is een internationale leider in klimaatadvies en net zero-oplossingen.

Lennox EMEA overgenomen door Syntagma Capital

Lennox EMEA overgenomen door Syntagma Capital

Lennox International heeft de details bekend gemaakt van een overeenkomst om de commerciële HVAC- en koelactiviteiten van Lennox EMEA af te stoten. Syntagma Capital, een Europese private onderneming, zal de activa van Lennox in EMEA overnemen.