Investeringsmaatschappij Antip IP koopt Eurofiber

Eurofiber maakt bekend dat de investeringsmaatschappij Antin Infrastructure Parters (Antin IP) alle aandelen heeft overgenomen van de voormalig aandeelhouders Doughty Hanson en Reggeborgh. Antip IP betaalt in totaal 875 miljoen euro voor de aandelen.

Eurofiber, leverancier van digitale infrastructuur, blijft als zelfstandige organisatie actief. De bedrijfsvoering van de organisatie wordt onder het huidige management voortgezet. Naar verwachting wordt de overname eind mei afgerond.

Antip IP specialiseert zich als investeringsmaatschappij in investeringen in infrastructuur. Eurofiber is het eerste bedrijf dat is gespecialiseerd op glasvezelnetwerken waar Antip IP in investeert.

Lees ook
Betere infrastructuurdocumentatie maken

Betere infrastructuurdocumentatie maken

In de wereld van IT-systemen en infrastructuurdocumentatie worden vaak termen als 'single pane of glass', 'single source of truth', 'golden source' en 'zero touch documentation' gebruikt., schrijft David Cuthbertson in een artikel op LinkedIn. Cuthbertson is een specialist op het gebied van het documenteren en visualiseren van onder andere IT- en1

nLighten stapt in Nederlandse datacentermarkt via overname van Gyro Center

nLighten stapt in Nederlandse datacentermarkt via overname van Gyro Center

nLighten, een digitaal infrastructuurplatform, heeft een significante stap gezet in zijn Europese uitbreiding door de overname van Gyro Center, een datacenter in Amsterdam. Deze acquisitie past in nLighten's ambitie om een Europees edge datacenterplatform te ontwikkelen en te beheren. Dit platform, onderdeel van I Squared Capital, een wereldwijd o1

ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

Bij de kwartaalcijfers van Legrand staat de volgende overname genoemd: "Acquisition of ZPE Systems in datacenters".