Investeringsmaatschappij Antip IP koopt Eurofiber

Eurofiber maakt bekend dat de investeringsmaatschappij Antin Infrastructure Parters (Antin IP) alle aandelen heeft overgenomen van de voormalig aandeelhouders Doughty Hanson en Reggeborgh. Antip IP betaalt in totaal 875 miljoen euro voor de aandelen.

Eurofiber, leverancier van digitale infrastructuur, blijft als zelfstandige organisatie actief. De bedrijfsvoering van de organisatie wordt onder het huidige management voortgezet. Naar verwachting wordt de overname eind mei afgerond.

Antip IP specialiseert zich als investeringsmaatschappij in investeringen in infrastructuur. Eurofiber is het eerste bedrijf dat is gespecialiseerd op glasvezelnetwerken waar Antip IP in investeert.

Lees ook
Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Leviton versterkt netwerkdivisie met acquisitie van PRISM DCS

Leviton versterkt netwerkdivisie met acquisitie van PRISM DCS

Leviton heeft de overname aangekondigd van PRISM Data Centre Solutions (DCS). Dit Britse bedrijf is een fabrikant van netwerkbehuizingen. Het ontwerpt, produceert en installeert 19 inch kasten, hot en cold aisle containment en beveiligingskooien voor telecomvoorzieningen en datacenters.

Re-Tek Ltd overgenomen door de Circular IT Group

Re-Tek Ltd overgenomen door de Circular IT Group

De Circular IT Group heeft Re-Tek Ltd overgenomen, een Britse leverancier van IT Asset Disposition (ITAD) services. De samenwerking tussen Circular IT Group en Re-Tek is niet nieuw. Volgens de partijen bestaat er al geruime tijd een succesvol partnerschap tussen de ITAD-dochteronderneming CTC van Circular IT Group en Re-Tek.