Infradata benoemd tot Elite Partner van Arista Networks in Nederland

AristaInfradata-800533

 

Infradata, leverancier van managed services en oplossingen voor cloudnetworking en security, is door Arista Networks benoemd tot Elite-partner voor Nederland. Deze samenwerking maakt het voor Infradata mogelijk cognitieve netwerkoplossingen te leveren, voor de datacenters en campusomgevingen van bedrijven, telecomoperators en cloudproviders.  

Als Elite-partner kan Infradata haar klanten voorzien van Arista’s complete aanbod van switches, CloudVision en Arista EOS, uitgebreid met de toegevoegde waarde van jarenlange expertise en complementaire services. Zo combineert Infradata de modernste netwerktechnologie met de mogelijke kostenbesparingen die Arista’s switches, accessoires en onderhoudsservices opleveren.

Arista Networks is marktleider in cognitieve oplossingen voor de cloudinfrastructuren van vooral grote datacenters en campusomgevingen. Met CloudVision® en het geavanceerde Arista EOS® operating systeem voor netwerken, verlegt het bedrijf de grenzen van beschikbaarheid, flexibiliteit, automatisering en analytics.  

“Het verheugt ons Infradata als Elite-partner te kunnen toevoegen aan Arista’s partnerprogramma”, zegt Ed Chapman, Vice President BD, Alliances & Channels van Arista Networks. “Infradata heeft zowel een omvangrijke loyale klantenkring als unieke complementaire services. Daarom geloven wij dat er grote synergie is tussen onze bedrijven, het productaanbod en de toekomststrategie.”

“Door Arista Elite-partner te worden kunnen wij de netwerkbehoeften van onze klanten nog beter invullen”, zegt Taimen Boumans, managing director van Infradata Nederland. “De variëteit van Arista’s producten en oplossingen stelt ons in staat om klanten een breder aanbod van technologie met meer toegevoegde waarde te leveren.”

Fotobijschrift van links naar rechts:
Mohamed El Haddouchi, Group CTO van Infradata
Taimen Boumans, Managing Director van Infradata Nederland
Robert van der Starre, Manager Sales BeNeLux van Arista Networks
 
Over Infradata

Infradata is een toonaangevende service provider op het gebied van cybersecurity en netwerken. Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van oplossingen en diensten die het steeds complexer wordende digitale landschap beveiligen en verbinden. Onze teams van experts helpen de basis te leggen voor het digitale leven en het moderne zaken doen. Infradata heeft meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van cyberbeveiliging en netwerken, telt meer dan 200 ingenieurs en architecten, en heeft 15 kantoren in Europa met ondersteuning voor verkoop en services. Infradata heeft strategische partnerschappen met meer dan 25 toonaangevende beveiligings- en netwerkleveranciers. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we wereldwijde security bieden met lokale expertise en onze klanten ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van bedreigingen.

Over Arista Networks

Arista Networks is opgericht om software gedreven cloudnetwerkoplossingen te leveren voor de opslag- en computeromgevingen in grote datacenters en campusnetwerken. De awards winnende Arista-platformen voor Ethernet-netwerken van 10 tot 100 gigabits per seconde, herdefiniëren de flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Arista Networks heeft al meer dan 20 miljoen poorten voor cloud computing geleverd, gebaseerd op het geavanceerde EOS-besturingssysteem en CloudVision. Het bedrijf richt zich volledig op open standaarden voor private, publieke en hybride cloud-oplossingen en heeft een wereldwijd partnernetwerk voor de levering en ondersteuning van alle producten. Meer informatie is te vinden op: http://www.arista.com

ARISTA, EOS, CloudVision, Cloud Tracer en vEOS router behoren tot de geregistreerde en ongeregistreerde handelsmerken van Arista Networks, Inc. Andere genoemde bedrijf- en productnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.

Meer over
Lees ook
Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Digital Realty en investeringsmaatschappij Blackstone hebben een gezamenlijke onderneming aangekondigd die vier hyperscale datacentercampussen in drie metropolen verspreid over Europa en Noord-Amerika gaat opzetten. De ontwikkeling vertegenwoordigt een totale investering van ongeveer 7 miljard dollar en is gericht op het leveren van ongeveer 500 m1

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden

De vereniging NLconnect groeit naar 85 leden en versterkt daarmee haar positie als het samenwerkingsplatform van de breedbandketen.

Ampere leidt nieuwe alliantie om tot efficiënte en energiezuinige AI-applicaties te komen

Ampere leidt nieuwe alliantie om tot efficiënte en energiezuinige AI-applicaties te komen

In de afgelopen jaren is het energieverbruik van AI-applicaties in datacenters exponentieel toegenomen, een trend die zowel milieuactivisten als bedrijven in de AI-sector zorgen baart. Om een antwoord te bieden op deze groeiende bezorgdheid, hebben verschillende AI-gerelateerde firma's de handen ineen geslagen om een consortium te vormen dat zich1