Infostrada Connect neemt Datahotel Hilversum over van TCN

Modern interior of server room in datacenter

Infostrada Connect koopt het Datahotel Hilversum op het Media Park in Hilversum. Het datacenter was voorheen eigendom van vastgoedbedrijf TCN, dat failliet is gegaan.

Het beheer van Datahotel Hilversum is kort na het faillissement van TCN al in handen gekomen van Infostrada Connect. Het bedrijf is sindsdien in onderhandeling met de curatoren over een overname van het datacenter. Deze overname is nu dus rond. Datahotel Hilversum gaat voortaan door het leven als Datacenter Media Power, powered bij Infostrada.

Infostrada Connect betaalt in totaal 400.000 euro voor het datacenter. De verkoop is op 1 mei 2014 officieel rond gemaakt, maar nu pas naar buiten gebracht.

Bron: Computable

 
Dossiers
Lees ook
Dutch Datacenter Index september 2020

Dutch Datacenter Index september 2020

Gedurende de zomer is de indruk bevestigd dat de impact van Covid-19 op de datacenteractiviteit beperkt blijft. Toch zien we dat er aanhoudende zorgen zijn over de liquiditeit van klanten, en houden single tenant-datacenters de hand op de knip.

Vertiv lanceert monitoringoplossing met krachtige mogelijkheden voor kleine en middelgrote edge-datacenters

Vertiv lanceert monitoringoplossing met krachtige mogelijkheden voor kleine en middelgrote edge-datacenters

Vertiv, wereldwijd leverancier van kritieke digitale infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, lanceert Vertiv™ Environet™ Alert. Deze nieuwe softwareoplossing biedt grootzakelijke infrastructuurmonitoring- en beheer-mogelijkheden voor kleine datacenters en edge-omgevingen. Vertiv™ Environet™ Alert is wereldwijd beschikbaar

Monitor eenvoudig temperaturen met zelfklevende labels

Monitor eenvoudig temperaturen met zelfklevende labels

Brady biedt nieuwe RFID-temperatuurlabels aan die draadloze temperatuurmeting en -monitoring mogelijk maken voor een uitgebreid assortiment aan toestellen, apparatuur, machines, rekken, kabels en constructies. De flexibele, slimme temperatuurdetectielabels kunnen op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht ter ondersteuning van een geïnformeerde, proactieve...