HP en Emerson integrereren Trellis in Converged Management Consulting Services

servers

HP gaat de Trellis Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossing van Emerson Network Power opnemen in haar Converged Management Consulting Services. Hiervoor hebben HP en Emerson een contract getekend.

Trellis werd drie jaar geleden door Emerson gelanceerd. De DCIM-oplossing is onder andere gebaseerd op producten die Emerson in 2009 in handen kreeg door de overname van Avocent. HP en Emerson werken al ruim tien jaar samen op het gebied van software en breiden nu dus hun bestaande partnership uit met de integratie van Trellis in het Converged Management Consulting Services.

De partijen gaan de gecombineerde oplossing leveren aan klanten om hen te helpen datacenters te beheren en te laten groeien. De oplossing moet klanten een hollistisch overzicht geven over zowel IT als faciliteiten. Dit moet hen helpen een betere operationele efficiëntie, verbeterde business continuïteit en meer flexibiliteit te realiseren in hun datacenter.

Dossiers
Lees ook
Datacenterworks Expertsessie Datacenter Monitoring

Datacenterworks Expertsessie Datacenter Monitoring

Donderdag 10 maart 2022 organiseert DatacenterWorks in samenwerking met de partners All IT Rooms, Delta Electronics, Perf-it en onderzoeksbureau Pb7 Research de eerste van zes geplande Expertsessies in 2022.

R&M ondersteunt permanente bereikbaarheid Iron Mountain Datacenters

R&M ondersteunt permanente bereikbaarheid Iron Mountain Datacenters

Iron Mountain Data Centers zocht naar een geïntegreerde oplossing om de beschikbaarheid van de grootste co-locatie datacenter van Nederland te borgen. R&M, wereldwijd actieve ontwikkelaar en aanbieder van bekabelingsystemen voor hoogwaardige netwerkinfrastructuren, bood de perfecte oplossing.

Panduit introduceert SmartZone Cloud DCIM-software

Panduit introduceert SmartZone Cloud DCIM-software

Panduit introduceert de SmartZone™ Cloud DCIM-software. Dat is een webapplicatie gebaseerd op het Microsoft Azure cloud-platform voor het monitoren van alle datacenterassets, waaronder patchkasten, stroomvoorzieningen en netwerkaansluitingen