HP en Emerson integrereren Trellis in Converged Management Consulting Services

servers

HP gaat de Trellis Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossing van Emerson Network Power opnemen in haar Converged Management Consulting Services. Hiervoor hebben HP en Emerson een contract getekend.

Trellis werd drie jaar geleden door Emerson gelanceerd. De DCIM-oplossing is onder andere gebaseerd op producten die Emerson in 2009 in handen kreeg door de overname van Avocent. HP en Emerson werken al ruim tien jaar samen op het gebied van software en breiden nu dus hun bestaande partnership uit met de integratie van Trellis in het Converged Management Consulting Services.

De partijen gaan de gecombineerde oplossing leveren aan klanten om hen te helpen datacenters te beheren en te laten groeien. De oplossing moet klanten een hollistisch overzicht geven over zowel IT als faciliteiten. Dit moet hen helpen een betere operationele efficiëntie, verbeterde business continuïteit en meer flexibiliteit te realiseren in hun datacenter.

Dossiers
Lees ook
Nieuwe versie van openDCIM beschikbaar

Nieuwe versie van openDCIM beschikbaar

“Ik ben verheugd aan te kondigen dat versie 23.01 van openDCIM nu beschikbaar is”, schrijft Scott Milliken van openDCIM in een email. openDCIM is een gratis en op open source-principes gebaseerde software-oplossing voor datacenter Infrastructure management. Milliken is werkzaam voor het Oak Ridge National Laboratory. Hij is al jaren betrokken bij1

‘Gebruik van DCIM is stadium van enkel monitoring voorbij’

‘Gebruik van DCIM is stadium van enkel monitoring voorbij’

Dat zegt Justin Blumling, Solutions Architect bij Panduit in een interview. Ook ziet hij steeds meer datacenters die Datacenter Infrastructure Management integreren met asset management. Met name software van ServiceNow wordt daarbij veel gebruikt.

PowerZook: Datacentermanagers krijgen het een stuk eenvoudiger

PowerZook: Datacentermanagers krijgen het een stuk eenvoudiger

Jacarta heeft met PowerZook een onopvallende, robuuste en duurzame sensor op de markt gebracht dat de datacentermanager enorm gaat helpen bij de uitdaging om efficiënt en met minimale kosten 24 × 7 uptime te zijn.