hallo, neemt dienstverlening UNET Groningen over van Eurofiber

glasvezel-pixabay-chaitawat

Eurofiber en ICT aanbieder hallo, zijn een strategische samenwerking aangegaan waarbij hallo, de dienstverlening aan klanten van UNET Groningen overneemt van Eurofiber. UNET Groningen dat tot voor kort onderdeel van Eurofiber was, biedt innovatieve breedbandoplossingen en communicatiediensten voor het midden- en kleinbedrijf in Noord- Nederland.

Eurofiber heeft in de afgelopen jaren steeds meer geïnvesteerd in het glasvezelnetwerk en de eigen datacenters, om daarmee klanten die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en beschikbaarheid optimaal te kunnen bedienen. Om daarnaast een excellente service naar eindklanten en toegang tot een breed portfolio van ICT diensten te borgen is Eurofiber de samenwerking met hallo, aangegaan.

Barry Wissink, Managing Director van hallo,: “hallo, heeft de UNET Groningen dienstverlening in de afgelopen maanden stap voor stap overgenomen. Uiteraard kunnen klanten hierbij gebruik blijven maken van het Eurofiber glasvezelnetwerk. Eurofiber en hallo, zijn ervan overtuigd dat met deze intensieve samenwerking de dienstverlening aan alle UNET Groningen klanten is geoptimaliseerd.”

Paul Naastepad, Managing Director van Eurofiber Nederland: hallo, is sinds vele jaren een gewaardeerde partner van Eurofiber. Wij hebben voor hallo, gekozen voor het bedienen van de UNET Groningen klanten vanwege de expertise die hallo, heeft in het ondersteunen van de betreffende ICT diensten. Daarnaast kennen we hallo, als provider met een zeer goede reputatie op het gebied van service en klanttevredenheid.”

Over hallo,
Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Het hoofdkantoor van hallo, is gevestigd in Alkmaar, met regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Met meer dan 125 ICT specialisten voorzien weklanten door het hele land dagelijks van toegankelijke en gebruiksvriendelijke ICT oplossingen. Kijk voor meer informatie op hallo.eu
​​​​

Lees ook
FCA: Grenzen en effecten regulering  kunnen desastreus zijn voor glasvezelsector en datacenters

FCA: Grenzen en effecten regulering kunnen desastreus zijn voor glasvezelsector en datacenters

Samenwerken is beter dan monopolistisch gedrag. De Fiber Carrier Association (FCA), brancheorganisatie voor de glasvezelsector, brengt dit al lange tijd bij meerdere instanties in kaart. Maar uit een onlangs gepubliceerd artikel (woensdag 6 april) in het NRC, blijkt dat het toch lastig is om een goede balans te vinden tussen marktwerking en regule1

Colt biedt connectiviteit voor nieuwe derivatenbeurs Cboe Europe Derivatives

Colt biedt connectiviteit voor nieuwe derivatenbeurs Cboe Europe Derivatives

Colt Technology Services, aanbieder van flexibele, high-bandwidth connectiviteitsoplossingen, zal vanaf de lancering de connectiviteit verzorgen voor de Cboe Europe Derivatives (CEDX), via zijn financiële extranet Colt PrizmNet. De lancering van deze nieuwe pan-Europese derivatenbeurs staat gepland voor 6 september 2021.

De ITchannelPRO datacentergesprekken: Interconnect

De ITchannelPRO datacentergesprekken: Interconnect

Dit voorjaar startte ITchannelPRO met een serie interviews en gesprekken met directies van datacenters, toeleveranciers en deskundigen. De serie begon met een bezoek aan Interconnect Services B.V. in ‘s-Hertogenbosch.