<


hallo, neemt dienstverlening UNET Groningen over van Eurofiber

glasvezel-pixabay-chaitawat

Eurofiber en ICT aanbieder hallo, zijn een strategische samenwerking aangegaan waarbij hallo, de dienstverlening aan klanten van UNET Groningen overneemt van Eurofiber. UNET Groningen dat tot voor kort onderdeel van Eurofiber was, biedt innovatieve breedbandoplossingen en communicatiediensten voor het midden- en kleinbedrijf in Noord- Nederland.

Eurofiber heeft in de afgelopen jaren steeds meer geïnvesteerd in het glasvezelnetwerk en de eigen datacenters, om daarmee klanten die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en beschikbaarheid optimaal te kunnen bedienen. Om daarnaast een excellente service naar eindklanten en toegang tot een breed portfolio van ICT diensten te borgen is Eurofiber de samenwerking met hallo, aangegaan.

Barry Wissink, Managing Director van hallo,: “hallo, heeft de UNET Groningen dienstverlening in de afgelopen maanden stap voor stap overgenomen. Uiteraard kunnen klanten hierbij gebruik blijven maken van het Eurofiber glasvezelnetwerk. Eurofiber en hallo, zijn ervan overtuigd dat met deze intensieve samenwerking de dienstverlening aan alle UNET Groningen klanten is geoptimaliseerd.”

Paul Naastepad, Managing Director van Eurofiber Nederland: hallo, is sinds vele jaren een gewaardeerde partner van Eurofiber. Wij hebben voor hallo, gekozen voor het bedienen van de UNET Groningen klanten vanwege de expertise die hallo, heeft in het ondersteunen van de betreffende ICT diensten. Daarnaast kennen we hallo, als provider met een zeer goede reputatie op het gebied van service en klanttevredenheid.”

Over hallo,
Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Het hoofdkantoor van hallo, is gevestigd in Alkmaar, met regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Met meer dan 125 ICT specialisten voorzien weklanten door het hele land dagelijks van toegankelijke en gebruiksvriendelijke ICT oplossingen. Kijk voor meer informatie op hallo.eu
​​​​

Lees ook
Circle B kondigt strategisch partnerschap met DCspine aan

Circle B kondigt strategisch partnerschap met DCspine aan

Circle B, toonaangevende leverancier van OCP-oplossingen in Nederland, kondigde onlangs een strategisch partnerschap met DCspine aan. DCspine is provider van digitale connectiviteitsnetwerken met een netwerk van darkfiber om hybride colocaties met elkaar te verbinden.

DCspine sluit Unix-Solutions datacenters in België aan

DCspine sluit Unix-Solutions datacenters in België aan

Interconnectieplatform DCspine heeft recent de twee Unix-Solutions datacenters in Zaventem en Leuven aangesloten op zijn netwerk. Met deze uitbreiding biedt DCspine inmiddels zijn diensten aan tussen zes datacenters in België. In Nederland zijn al meer dan 70 datacenters op het platform aangesloten.

Onze digitale economie floreert dankzij glasvezel en cloud

Onze digitale economie floreert dankzij glasvezel en cloud

Begin dit jaar stond Nederland door de verspreiding van het coronavirus even op zijn kop. Als gevolg van de intelligente lockdown moesten we noodgedwongen thuiswerken. We gingen massaal videovergaderen en maakten gebruik van online planningtools om vast te stellen wie wat moest doen