Equinix: 'Oprichters van Virtu hebben bewust informatie achtergehouden'

Modern interior of server room in datacenter

Equinix en de oprichters van de in 2008 overgenomen datacenters Virtu in Enschede, Zwolle en Amsterdam zijn in een conflict verwikkeld. Equinix weigert de laatste betaling van één miljoen euro te voldoen, aangezien de oprichters informatie zouden hebben achtergehouden.

Tubantia meldt dat de oprichters van Virtu, twee voormalige studenten van de Universiteit Twente, een kort geding hebben aangespannen tegen Equinix. Uit dit kort geding blijkt dat Equinix de oprichters beschuldigd van onrechtmatig handelen.

Equinix heeft beslag laten leggen op 15.000 e-mailberichten van één van de oprichters. Deze e-mails zouden bewijzen dat de oprichter informatie hebben achtergehouden. Tijdens het kort geding van de Virtu-oprichters probeerde deze dit beslag op te laten heffen.

Lees ook
Districomm BV neemt compleet IT-portfolio over van Vakbladen.com

Districomm BV neemt compleet IT-portfolio over van Vakbladen.com

Districomm BV, uitgever van onder meer TBM en ITchannelPRO, heeft met Vakbladen.com uit Den Haag overeenstemming bereikt over de overname van haar portfolio IT-bladen, met titels als DatacenterWorks, Infosecurity Magazine en CloudWorks.

Eurofiber neemt Brightfiber over

Eurofiber neemt Brightfiber over

Eurofiber neemt de Nederlandse glasvezelleverancier Brightfiber over. Met de overname versterkt Eurofiber zijn positie in de markt voor glasvezelverbindingen op bedrijvenparken. Brightfiber ontwikkelt, bouwt en beheert glasvezelnetwerken op bedrijvenparken in Nederland.

GTT neemt KPN International over 

GTT neemt KPN International over 

Met de overname wordt het netwerk uitgebreid en vergroot GTT zijn Europese marktaandeel GTT Communications, internationale provider van cloudnetworking voor multinationale ondernemingen, kondigt een definitieve acquisitieovereenkomst aan voor de overname van KPN International. KPN International is onderdeel van KPN N.V.. Met de overname is een bedrag...