<


Equinix breidt uit in Amsterdam om te voldoen aan toenemende vraag naar interconnectie

Equinix

Equinix, Inc. heeft de derde fase van de uitbreiding van Equinix' AM7 International Business Exchange in Amsterdam voltooid. De investering van 63 miljoen dollar verhoogt de capaciteit om de verdere digitalisering van lokale en internationale klanten te ondersteunen. Tot nu toe heeft Equinix meer dan 1 miljard dollar geïnvesteerd in zijn datacenters in Amsterdam.

Equinix blijft investeren in Nederland om de technologische ontwikkelingen in verschillende sectoren te ondersteunen, waaronder de financiële dienstverlening, gezondheidszorg, productie, content- & digitale mediasector, en de publieke sector. Het genereren en analyseren van data in deze sectoren neemt snel toe, waardoor de behoefte aan het verminderen van complexiteit ook groeit.  Een traditionele netwerkarchitectuur volstaat hiervoor niet langer; organisaties hebben uitgebreide digitale architecturen nodig om efficiëntere toegang te krijgen tot data en deze eenvoudiger op te slaan, uit te wisselen en te analyseren

In het licht van de COVID-19-pandemie, is de urgentie voor digitale leiders om ervoor te zorgen dat hun bedrijven over robuuste digitale infrastructuren en strategieën beschikken, groter dan ooit. Om een concurrentievoordeel te behalen, is het voor hen van groot belang om directe en veilige verbinding te kunnen maken met zakelijke ecosystemen. De vraag naar digitale dienstverleners neemt toe en IT-leiders zien interconnectie hierbij als de sleutelfactor in de digitale transformatie. Op een digitaal knooppunt zoals AM7 in Amsterdam, waar veel interconnectiepartijen het hart van de groeiende ecosystemen vormen, bestaat een voortdurende behoefte aan digitale uitbreiding. 

Lees ook
SDIA trekt Legrand, Bulk en GF Fisher aan als nieuwe leden

SDIA trekt Legrand, Bulk en GF Fisher aan als nieuwe leden

De Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA) heeft in korte tijd een fors aantal nieuwe leden aangetrokken. Het gaat om Legrand, GF Fisher, Bulk Datacenter en Rolls-Royce. Deze partijen gaan deelnemen aan de innovatieprojecten van SDIA die gericht zijn op verduurzaming van de digitale infrastructuur van Europa.

Linux Foundation neemt Open19 onder zijn hoede

Linux Foundation neemt Open19 onder zijn hoede

De Linux Foundation is sinds kort niet alleen den thuishaven van open source software-projecten, maar nu ook van open source hardware. De foundation heeft namelijk het ooit door LinkedIn en andere grote datacentergebruikers geïnitieerde Open19-project onder zijn hoede genomen.

Rittal presenteert nieuwe patchkast TX CableNet

Rittal presenteert nieuwe patchkast TX CableNet

Door de toenemende digitalisering komen IT-professionals onder een grotere tijdsdruk te staan, en managen ze steeds complexere systemen. Een snelle en professionele bekabeling van netwerken is hierbij van groot belang, en daarom introduceert Rittal zijn nieuwe TX CableNet.