Emerson Network Power lanceert de UPS Trinergy Cube

Emerson Network Power lanceert de UPS Trinergy Cube. De Trinergy Cube is afgestemd op de behoeften van zakelijke datacenters.

De Trinergy Cube kan in een enkele statische UPS een vermogen tot wel 3 MW bereiken. Daardoor zijn capaciteiten te halen die eerder alleen met dynamische UPS-oplossingen mogelijk waren. Door de hoge vermogensdichtheid van een enkele unit kunnen datacentermanagers de beschikbare ruimte optimaal benutten, eventueel ruimtegebrek en de almaar stijgende vastgoedkosten het hoofd bieden en de total cost of ownership optimaliseren. De Trinergy Cube is flexibel en hot-scalable tot maar liefst 20 MW in een parallel systeem.

De UPS is eenvoudig te configureren in een L-vorm of ‘rug aan rug’-opstelling, waardoor hij in ruimten van uiteenlopende vorm en afmetingen past. De Trinergy Cube heeft een gemiddelde efficiëntie van 98,5 procent en een maximale efficiëntie van 99,5 procent.

Diagnostische functies

Daarnaast is de Trinergy Cube uitgerust met diagnostische functies via de LIFE-service van Emerson Network Power voor diagnose en preventieve bewaking op afstand. Vanuit gespecialiseerde LIFE-servicecenters meten en analyseren de experts van Emerson Network Power de apparaatgegevens. Daarmee zijn proactief onderhoud, optimale beschikbaarheid en een feilloze werking van het kritieke stroombeveiligingssysteem gegarandeerd.

“De ontwikkeling van de Trinergy Cube van Emerson Network Power luidt een nieuwe generatie UPS-technologieën in. De Trinergy Cube bouwt voort op het eerste Trinergy-product en de inzet ervan leidt tot een aanzienlijke verlaging van de operationele kosten. Ons R&D-team werkte nauw samen met klanten om hun huidige en toekomstige wensen en uitdagingen in kaart te brengen”, zegt Giovanni Zanei, directeur productmarketing Power Systems bij Emerson Network Power Europa, Midden-Oosten en Afrika. “In veel organisaties komen de activiteiten voor klanten steeds meer centraal te staan – met steeds meer diensten en functies die een betrouwbare en veilige infrastructuur vereisen. De innovatieve, flexibele Trinergy Cube is speciaal ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. Het systeem biedt datacentermanagers en bedrijven optimale zekerheid in de vorm van gegarandeerde beschikbaarheid en buitengewone efficiëntie.”

Demonstraties en witness tests

De nieuwste innovaties in de Trinergy-productreeks zijn ontwikkeld op de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Emerson Network Power in Bologna (Italië), waar ook het Customer Experience Centre is gevestigd. Hier kunnen de klanten van Emerson Network Power de prestaties van de Trinergy Cube met eigen ogen aanschouwen tijdens demonstraties en witness tests, gebaseerd op de expertise van de technici.

“Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen voor klanten die nu al willen voldoen aan de toekomstige datacenterbehoeften. Het is niet altijd makkelijk om trends in de branche te voorspellen, maar al onze producten en oplossingen komen voort uit ons uitgebreide netwerk van talent en expertise – en natuurlijk uit de directe feedback van onze klanten”, zegt Franco Costa, vicepresident en algemeen directeur Power Systems bij Emerson Network Power Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Dossiers
Lees ook
Hosting provider WorldStream breidt datacenter in Naaldwijk uit en verdubbelt capaciteit

Hosting provider WorldStream breidt datacenter in Naaldwijk uit en verdubbelt capaciteit

WorldStream, een snelgroeiende leverancier van security-gedreven hosting services waaronder dedicated servers en colocatie alsmede wereldwijde connectiviteit en DDoS-protectie via een eigen global netwerk met 10Tbps aan beschikbare bandbreedte, kondigt de 2e fase uitbreiding aan van zijn ‘flagship’ datacenter in Naaldwijk. De aankondiging van de 2e...

Eaton introduceert nieuwe generatie 93E UPS

Eaton introduceert nieuwe generatie 93E UPS

Powermanagementbedrijf Eaton kondigt de introductie aan van de tweede generatie van de 93E UPS (Uninterruptible Power Supplies). De Eaton 93E UPS biedt hogere beschikbaarheid, meer energie-efficiëntie en een compacte footprint voor geavanceerde stroombeveiliging in kleine en middelgrote datacenters en andere toepassingen tegen lagere exploitatiekosten...

NTT’s colocatie bedrijf e-shelter opent eerste datacenter in Nederland, in Amsterdam

NTT’s colocatie bedrijf e-shelter opent eerste datacenter in Nederland, in Amsterdam

NTT Communications Corporation breidt uit in Europa en opent via dochterbedrijf e-shelter zijn eerste datacenter campus in Nederland. De nieuwe grootschalige datacenter campus in Amsterdam (e-shelter AMS1) heeft een capaciteit van 16.000 vierkante meter vloeroppervlakte en een totale potentiële IT belasting van 40 MW. Meer dan 250 gasten waaronder klanten,...