Eaton introduceert 5P UPS-systemen voor kleine datacenters

5P-ups-eaton

Eaton breidt zijn reeks 5P UPS-systemen met een aantal nieuwe compacte modellen met een relatief kleine capaciteit. De nieuwe UPS-systemen, die rechtstreeks in het rack worden geplaatst, zijn gericht op kleine datacenters en edge datacenters.

Door modellen met een kleine capaciteit toe te voegen aan zijn bestaande aanbod aan 5P UPS-systemen kan Eaton meer klanten met de systemen bedienen. “Klanten van iedere omvang hebben UPS-oplossing nodig die efficiënte noodstroom leveren en de flexibiliteit om deze units in diverse omgevingen te implementeren”, zegt Jeff Kennedy, productmanager bij Eaton. “Ongeacht of het gaat om grote retailers, onderwijsinstellingen of kleine bedrijven met een beperkte beschikbare ruimte voor apparaat, onze nieuwe 5P rackmount compacte oplossing maakt het beheer van een UPS eenvoudiger dan ooit, zelfs in gevirtualiseerde omgevingen.”

Kenmerken

Kenmerken van de nieuwe compacte UPS-modellen van Eaton zijn:

  • Beheermogelijkheden via Eaton’s Intelligent Power Manager (IPM) software, wat het mogelijk maakt systemen op afstand te beheren (op afstand in- en uitschakelen) en deze te integreren in populaire virtualisatieplatformen.
  • Kan worden gemonteerd op zowel twee als vier poten of via een installatierails aan een wand worden bevestigd.
  • Compacte voetafdruk die waardevolle beschikbare ruimte uitspaart en het mogelijk maakt de unit in krappe ruimtes te installeren.
  • Intelligente beheermogelijkheden voor load segmenten die het mogelijk maken units op afstand te herstarten en te monitoren op output-niveau.

De nieuwe UPS-systemen van Eaton bieden een efficiëntie tot 96% en zijn voorzien van de ENERGY STAR certificering. Net als bij overige modellen zijn de units voorzien van een LCD-scherm waarop de status van de UPS kan worden afgelezen.

Dossiers
Lees ook
Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties. Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voedingen uit de Ultron HPH-serie.

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Door hardware, software en services te combineren via een ‘as-a-service’-aanbod, bieden IT-distributeurs aan IT-partners de mogelijkheid om met nieuwe servicemogelijkheden voorspelbare, terugkerende inkomsten te genereren.